Tatal surorilor Luciu s-a resemnat. A ajuns sa-si aline dorul de fete privindu-le la televizor. Vezi ce va face de Sfantul Nicolae, de ziua Nicoletei!

Dupa o viata in care a muncit din greu ca sa-si cresca copiii, doua fete si un baiat, Ion Luciu a ajuns sa traiasca singur cuc, ducand dorul vremurilor cand casa ii era plina de rasete de copii.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCel mai greu ii este in prejma sarbatorilor de iarna, cand, in mod normal, orice parinte se pregateste temeinic si asteapta vizita copiilor sai. Luciu senior isi cunoaste insa soarta si stie ca fetele lui Iuliana si Nicoleta sunt prinse pana peste cap cu proiecte de televiziune si atunci cand au timp, mai trec pe la el intr-o fuga. fara descriere“Stiu ca nu au timp sa ma viziteze. Mai vine ele din cand in cand, dar mai degraba vorbim la telefon. Cand vreau sa le vad le privesc la televizor. Pe Iuliana la Antena si pe Nicoleata la Kanal D, ca ea vine des la dumneavostra. Acum vine sfantul Nicolae si o sa fie ziua Nicoletei. Nu ii iau cadou, nu ii iau pentru ca nu stiu eu ce sa-I cumpar din banii mei, ceva care ea sa nu aiba si sa fie pe gustul ei. O sa-I zic la multi ani si cam atat. Nici nepotilor (n.r. Ion Luciu are 4 nepoti de la fiica cea mare) nu le cumpar nimic. Ce jucarii as putea eu sa le iau cand ei au casa plina. Pe ale mele le-ar arunca cat colo ca nu ar fi interesante cum sunt cele de la parinti”, a marturisit Ion Luciu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.fara descriereIon Luciu isi alina dorul de Iuliana privind-o la televizor, in emisiunea unde aceasta este asistenta TV

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate