"Tăticul șlagărelor românești", infectat cu noul coronavirus? A ținut totul secret

Un textier român se pare că a fost infectat cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Dan V Dumitriu, textierul celor mai multe șlagăre românești, a avut coronavirus?  Dan V Dumitru a fost poetul care a scris versurile multor melodii cântate de artiștii mari de la noi, dar de mulți ani s-a mutat în Canada. De acolo, Dan V Dumitriu ține legătura cu artiștii și, din câte în când, mai postează câte o melodie celebră ale cărei versuri au fost scrise de el.

Recent, Dan V Dumitriu a fost prezent pe live-ul Elenei Cârstea, cântăreață ce se află de ani buni în SUA. Iar, la un moment dat, textierul i-a trimis acesteia un mesaj șocant, din care reiese că ar fi fost infectat cu coronavirus. ”Ce se întâmplă acolo la voi cu Covidul? Știai că l-am avut și eu?”, este mesajul postat de textierul Dan V Dumitriu, care lasă să se înțeleagă că ar fi fost la un moment dat infectat cu noul coronavirus.

Citeste si: Ce se întâmplă cu românii din Marea Britanie. Lista neagră din UK

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță o nouă tragedie mondială! Ce se va întâmpla în decembrie 2020

Mesajul său este șocant, pentru că în ultima perioadă, pe pagina sa de socializare, pe care este extrem de activ, Dan V Dumitriu nu a vorbit despre faptul că ar fi fost infectat cu noul coronavirus.

Citeste si: Dezvăluire șocantă despre noul coronavirus. Imunizarea colectivă, imposibil de realizat

Cine este Dan V Dumitriu, textierul slagărelor românești

 

Dan V Dumitriu  a fost textierul preferat al compozitorilor români, de la ”Deschideți poarta soarelui”, la ”Ave Maria”, poetul a scris versurile pentru sute de melodii. Dar, Dan V Dumitriu nu a fost doar textier, el a compus și numeroase piese. A fost compozitor și textier și pentru muzicalul  “Adio femei”, interpretat magistral de două mari nume ale scenei românești - Angela Similea și Ștefan Iordache.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate