Tavan prăbușit în Secția 3 de Poliție București! Sindicatul Europol: "Domnule ministru, raportăm: Ne cade tavanul în cap!"

În secția 3 de Poliție a Capitalei a avut loc un incident nefericit. Tavanul s-a prăbușit peste birourile angenților, în timp ce clădirea era în curs de obținere a avizelor necesare.

Tavan prăbușit în Secția 3 de Poliție București!
tavan prăbușit[Sursa foto: Facebook]
Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Agenții de Poliție din secția 3 sunt șocați cum, dintr-o dată, în timpul programului de lucru, tavanul s-a prăbușit peste ei. Din fericire nu există victime, deoarece nimeni nu se afla în acel birou în momentul incidentului.

Sindicatul Europol a fost extrem de indignat de această situație și trage un semnal de alarmă asupra stării de degradare în care se află secțiile de poliție din Capitală.

Aceștia și-au exprimat opinia pe o rețea de soializare, unde au pus poze cu plafonul prăbușit și cu mesajul „Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP! În ultima apariție publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri, despre asfaltări și proiecte de infrastructură rutieră. Între timp, la MAI, unde figurează Lucian Bode ca ministru, cel puțin pe hârtie, în Secția 3 Poliție din București, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile polițiștilor”.

Citeste si: Program TV serialul Adela, sezonul 2. Zilele de difuzare ale serialului românesc

Citeste si: Savurează Tymbark Carbo Mix. Noutatea de la Tymbark

Clădirea era în curs de modernizare

Potrivit surselor, incidentul s-a petrecut miercuri, iar următoarea zi, joi, s-au efectuat câteva reparații care să asigure minimul de funcționare a subunității.

Un comunicat al Poliției București precizează că "În data de 01 septembrie 2021, în interiorul clădirii în care funcționează Secția 3 Poliție, un fragment de tencuială s-a desprins din tavan. Nu a fost rănită nicio persoană.

Citeste si: Petrică Cercel a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus- bzi.ro

Sediul Secției 3 Poliție este în proiect de modernizare prin BIRD.

S-a efectuat deja expertiza tehnică și studiul de fezabilitate, în anul 2020. Ulterior a fost depus la Direcția de Cultură a Municipiului București, în vederea obținerii avizelor necesare.

Direcția de Cultură a solicitat completarea studiului de fezabilitate cu un studiu istoric, având în vedere vechimea clădirii în care funcționează Secția 3 Poliție.

Citeste si: Serialul Adela, sezonul 2, ziua şi ora de difuzare la TV

Citeste si: Nadia Comăneci, declarații copleșitoare despre divorțul care a devastat-o: „Nu mi-a picat deloc bine să aflu despre asta”

Studiul istoric a fost elaborat în acest an, documentația în vederea obținerii avizelor fiind deja depusă la Direcția de Cultură a Municipiului București, în vederea analizării și avizării documentației.

După avizare, în funcție de fondurile financiare alocate, se va derula procedura de achiziție proiectare și execuție.

Pentru funcționare, o scurtă perioadă de timp, în sediul subunității, din dimineața de 02.09., se execută anumite lucrări de reparații curente.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București este în procedură de identificare, în vederea închirierii, a unui imobil care să corespunda cerințelor funcționale pentru secția de poliție”.

 

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e Oana Mosneagu, actrița care o interpretează pe Andreea în serialul Adela

Cine este Mara Oprea, actrița care o interpretează pe Adela în serialul cu același nume

Anastasia Chivu, actriță în serialul Adela, sezonul 2. Fiica lui Cristi Chivu a primit un rol în serialul românesc

Alexandra Stan și Emanuel au pus punct, la doar câteva luni de la nuntă?

BOMBA zilei despre PFIZER: S-au descoperit SUBSTANȚE!

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

DOLIU IMENS în lumea manelelor. A murit de COVID! Zi tristă pentru fanii manelistului

VIDEO | Momentul serii la nunta Simonei Halep! Gică Hagi, la dans cu mirii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies