Tavanul unei școli din Gorj s-a prăbușit! Reacția fabuloasă a directoarei: "A picat puțin din mortar, dar..."

Tavanul unei școli din Gorj s-a prăbușit! Reacția directoarei este fabuloasă

Distribuie pe:


In articol:

Într-o școală din județul Gorj se fac reparații chiar în timpul orelor de curs! Astăzi, într-una dintre pauze, tavanul unei clase a cedat, dar din fericire copiii se aflau în curtea școlii!

Totul s-a întâmplat astăzi la Școala Gimnazială din localitatea Câlnic din județul Gorj, când, în timpul unei recreații, niște muncitori schimbau tabla dintr-o clasă, iar în acel moment o bucată din tavan s-a desprins și a căzut.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Tavanul unei școli din Gorj s-a prăbușit! Reacția fabuloasă a directoarei: "A picat puțin din mortar, dar..."

Părinții sunt revoltați și cer explicații. Mai mult decât atât, un localnic și-a arătat nemulțumirea pe un site de socializare: ”Săptămâna aceasta a început rău pentru copiii de la Școala Gimnazială din comuna Câlnic. O bucată mare de tavan s-a desprins, în urma lucrărilor de înlocuire a tablei de pe școală, cu toate că nu era necesară o astfel de intervenție, după cum afirmă mulți părinți și copii ce încă mai învață la acea școală! Nu sunt victime, copiii erau în pauză. Sacrificați siguranța copiilor voștri, pentru niște oameni care nu dau doi bani pe noi! Se impune demisia domnișoarei director pentru toate aceste nereguli! Părinți, luați atitudine!”, a spus Marius Daniel Pupăzan pe pagina sa de Facebook.

În urma incidentului, autoritățile locale s-au sesizat, astfel că s-a decis ca pe viitor lucrările de consolidare să fie făcute în afara orelor de curs, după ora 14:00. ”Avem un proiect de reabilitare a școlii, tavanele fiind foarte vechi, din papură cu mortar. S-a desprins o bucată, în timp ce lucrau. S-a luat măsura ca, pe viitor, lucrările să se desfășoare numai în afara cursurilor de la școală. Nu era nimeni în încăpere. Erau cursuri, dar nu era nimeni în clasă", a spus primarul comunei Câlnic, pentru gorjeanul.ro.

Contactată de către jurnaliști, directoarea școlii, Mariana Popescu, s-a comportat de parcă nimic neobișnuit nu s-ar fi întâmplat. ”A picat puțin din mortar, dar erau copiii în pauză, nu a fost nicio problemă. La acoperiș se lucrează, nu l-u terminat astă-vară. Erau oamenii deasupra, în pod și probabil sub greutatea lor, tavanul e mai vechi, a picat un pic de mortar. Nu a fost nicio problemă, copiii erau în pauză. Putea să fie și altceva, dar Doamne-ajută că nu a fost. S-au făcut procese verbale să lucreze după ora 14.00, când plecăm noi”, a declarat femeia pentru gorjeanul.ro.


Citește și:

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Poți vota și cu buletinul expirat la alegerile locale! Anunțul făcut de Biroul Electoral Central

La 62 de ani, cea mai operată femeie din lume arată ca o elevă de liceu! Și-a operat până și pielea de pe mâini...

Un tânăr de 24 de ani beat din Iași a ajuns cu mașina răsturnată peste alte două vehicule

A călcat un om pe trecere și a fugit de la fața locului, ca mai târziu să afle că era socrul ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies