Vedete

Tavi Clonda, mesaj pentru fata lui: "Nu prea am stiut de capul meu anul asta"

Tavi Clonda si Gabi Cristea sarbatoresc astazi ziua de nastere a fetitei lor, Bella Victoria Margot.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Pe 23 septembrie, Gabriela Cristea o aduce pe lume pe fetita ei, iar azi au programat o mare petrecere pentru turta micutei.

Dupa ce Gabriela Cristea a scris pe pagina sa de facebook un mesaj pentru fetita, acelasi lucru l-a facut si Tavi Clonda.

"Fix acum un an viaţa mea s-a schimbat complet datorită ţie. Nu prea am ştiut de capul meu în acest an, dar tot ce ştiu este că te iubesc şi că dorinţa mea cea mai mare şi scopul meu în viaţă este să te fac să fii mândră de tatăl tau!! La Mulţi Ani, îngeraşul nostru!", a scris artistul Tavi Clonda pe site-ul de socializare.


 

Gabriela Cristea a postat asta: "Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, aşteptată, dorită zi din viaţa mea. În momentul când te-ai lipit de mine, am ştiut că nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trăit până atunci, a fost doar calea ce mă îndrepta către ţine. Azi mă uit cu dragoste, bucurie şi speranţa la ţine. Îţi mulţumesc pentru toate lecţiile din anul asta, îţi mulţumesc pentru tot. La mulţi ani, Victoria! La mulţi ani, margotzica noastră iubita! #victorienii”.

Astazi, in curtea casei familiei Cristea-Clonda este programata petrecerea in cinstea Bellei Victoria Margot. Va fi un eveniment restrans la care vor participa rudele si prietenii apropiati. 

Galerie foto