Tavi Clonda socheaza: "Nu am crezut că lumea poate fi atât de rea.... E complicat" Afla ce a patit iubitul Gabrielei Cristea

Cele doua vedete tv au marturisit ca i deranjeaza articolele rautacioase din presa care apar la adresa lor, dar ca trebuie sa se obisnuiasca cu acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Nu înţeleg de ce am intrat dintr-odată în atenţia presei... Eu cânt de mult! Acum am intrat în alt target, dar sper să fie bine. Nu contează în ce scandaluri a fost băgat numele meu, nici nu mă mai interesează. Nu am crezut că lumea poate fi atât de rea.... E complicat", a afirmat solistul.

"Ne deranjează că se spun lucruri care nu au legătură cu realitatea, dar eu m-am obişnuit şi, încet-încet, se va obişnui şi Tavi. Am stat de vorbă înainte, i-am spus că trebuie să se pregătească atât el, cât şi apropiaţii lui", a adăugat Gabi Cristea pentru Ring.

Se pare ca relatia celor doi merge din ce in ce mai bine si vedeta Kanal D se declara mai indragostita ca niciodata.

"În fiecare zi îmi place altceva la el. Dacă într-o dimineaţă mă trezesc şi îi spun că are un zâmbet frumos, a doua zi îi spun că are ceva special în ochi. Nu am o chestie care să-mi placă cel mai mult. Îmi place tot! Nu e ceva wow, în fiecare zi acelaşi lucru... E mai bine aşa, pentru că ne-am plictisi şi nu vrem asta", spune prezentatoarea.

"Cel mai mult ador la ea că e o femeie puternică, frumoasă, îmi place felul ei de-a fi. Sunt tare mândru de ea şi de realizările ei",
a încheiat artistul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate