Tavi Colen isi deschide scoala de chitaristi! Afla care-i sunt primii elevi!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Tavi Colen e pus pe fapte mari. Dupa ce si-a refacut fortele in muzica, odata cu renuntarea la Alin Oprea, fostul coleg si prieten de la “Talisman”, el merge si pe ideea unei scoli de muzica pentru instrumentisti, in special chitaristi.

“ Intentionez sa-mi deschid cat mai curand o scoala de muzica pentru copii. Vreau sa fie o initiere in arta instrumentala, de aceea, astept la inscrieri pusti de peste 8-9 ani, care sa poate avea indemanarea de a canta la chitara, bass sau tobe”, a declarat Tavi Colen, in exclusivitate pentru WOWbiz. ro.

Mai mult decat atat, cantaretul si-a si amenajat casa pentru inceperea cursurilor. Are deja multi copii inscrisi si trebuie sa termine de dotat tehnic clasele.

“In scurt timp, incep lectiile, de aceea, am amenajat clasele, doar e o scoala de muzica in toata regula. Vreau ca salile de curs sa fie dotate cu instrumente de calitate si elevii mei sa poata avea o cariera in domeniu. Deocamdata, am facut inscrieri doar la incepatori, insa, vreau sa fac clase si pentru avansati”, a mai spus Colen, care este ajutat in acest proiect de Remus Ardelean, colegul sau de trupa.

Cornelia Ionescu


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate