Tavi de la Talisman, dezvăluiri fără perdea la „Vulturii de noapte”! Cea mai bună partidă de sex într-un loc public a fost în... Continuarea este cu totul şi cu totul surprinzătoare

Tavi de la Talisman a dezvăluit unde a avut parte de una dintre cele mai bune partide de sex din viaţa lui.

Autor: M. B.
 
Tavi Colen de la Talisman a fost invitat la „Vulturii de noapte”. Artistul s-a distrat pe cinste alături de Victor Slav, Cazacu şi Bursucu, însă nu se aştepta să fie nevoit să răspundă la întrebări indiscrete. Un joc aparent nevinovat l-a constrâns să spună la televizor un secret nebănuit din trecutul lui. 
 
 
„Hai să vă explic ce aveşi de făcut. Avem aici nişte întrebări indecente. Tragi întrebarea, citeşti în gând, dai răspunsul. Dacă vrei să spui şi întrebara, o spui. Dacă nu, bei un shot. Câştigă echipa care, la sfârşit, are cele mai multe shot-uri”, a explicat Victor Slav pentru primii jucători, Tavi Colen şi Ioana Voicu. 
 
După ce a citit întrebarea, artistul a răspuns: „Într-un teatru, la balcon”, făcându-i pe Bursucu şi pe Tania Popa să se amuza teribil. Contrar aşteptărilor celorlalţi, el nu a ezitat deloc atunci când a spus că alege să dezvăluie întrebarea. „Care a fost cea mai buna partidă de sex într-un loc public?”, fusese îăntrebarea primită de Tavi. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 2 noiembrie. Confruntare între Giani Kiriţă şi Mirel Drăgan! Antrenorul îl ia la întrebări pe Faimos: „De două saptamani câte puncte ai luat?”

Exatlon 2 noiembrie. Cei mai noi Faimoşi, dezamăgiţi de echipa lor: „Aici nu are importanţă câte puncte ai adus”

Rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti de Sâmbăta Morţilor pentru linişte şi sănătate

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

Edu.ro Barem Română simulare Evaluare Națională 2023. Iată cum se rezolvă corect subiectele!

„I-am spus să plece și a plecat la 3 dimineața și s-a ajuns aici, ăsta e caracterul ei.” Fulgy a lansat noi acuzații pentru Bia Khalifa

”Rușine pentru limbajul violent. Ajunge!”. Demet Özdemir a luat atitudine și a reacționat dur după zvonurile că ar fi părăsit domiciliul conjugal. Faimoasa actriță îi va acționa...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies