Tavi, iubitul Gabrielei Cristea rupe tacerea! Vorbeste in exclusivitate despre fosta iubita: "Nu e adevarat ca e gravida"

La distanta de cateva luni bune de la divortul de Marcel Toader, Gabriela Cristea si-a gasit linistea si fericirea in bratele lui Tavi Clonda! Vedeta Kanal D traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei, desi multa lume incearca sa bage zazanie intre ei!

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereGabriela Cristea si Tavi Clonda se iubesc de cateva luni si par in al noualea cer de fericire! Satul de zvonurile vehiculate despre relatia lui cu Gabi Cristea, dar si despre fosta iubita despre care s-a zis ca ar fi insarcinata, Tavi Clonda lamureste toata aceasta poveste, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.fara descriere

“Eu si Gabriela suntem foarte bine. Ceea ce se vehiculeaza in presa despre fosta mea iubita nu este adevarat, nu este insarcinata. Povestea mea cu Gabriela a inceput dupa ce s-a incheiat relatia cu fosta mea iubita. Asta ca sa fie clar pentru toata lumea si sa pun capat tuturor speculatiilor”, ne-a declarat Tavi Clonda.fara descriere

Tavi Clonda a avut o relatie de 4 ani cu Valentina, si ea cantareata, relatie care s-a terminat, cum era si firesc, cu ceva vreme inainte ca Tavi sa inceapa povestea de iubire cu Gabriela Cristea, vedeta Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate