Te-ai gandit vreodata la asta? Vezi cat este de sanatos sau nu sa tii post negru!

Ca in fiecare post al marilor sarbatori, unii dintre crestini tin si zilele de post negru. Te-ai inrebat pana acum daca acest lucru este benefic pentru organism?

novalue
Autor: C.I.P

 

Te-ai gandit vreodata la asta? Vezi cat este de sanatos sau nu sa tii post negru!
Ca in fiecare post al marilor sarbatori, unii dintre crestini tin si zilele de post negru. Te-ai inrebat pana acum daca acest lucru este benefic [pentru organism? Noi iti spune parerea unui specialist in legatura cu acest lucru.
"Sunt diverse tipuri de pauze alimentare.
Astazi ar fi pentru credinciosi o pauza alimentara generata de o anumita stare interioara. Evident asta are efecte directe si indirecte asupra psihicului. Evident asta are efecte directe si indirecte asupra psihicului. Unii oameni se simt foarte bine, alti se simt purificati, curaratati, dar au si efecte asupra fizicului. Deci cred ca un astfel de post ar trebui sa fie tinut de oamenii echilibrati, care sa fie sanatosi si nu de diabetici, de persoane care au variatii de glicemie sau chiar si de persoane cu afectiuni un pic mai discrete, cum ar fi de exemplu epuizarea glandelor suprarenale, sau persoane care au mâncat foarte prost in trecut. O zi de pauza alimentara nu este o problema, este ceva natural in viata omului, este ceva cu care toate animalele, toate fiintele de pe pamânt se intâlnesc. Dar persoanele care sunt deja bolnave, trebuie sa aiba foarte multa grija. Uneori o pauza alimentara, de o zi sau chiar mai multe zile, poate avea multe beneficii pentru organism. Dupa 2-3 zile de pauza alimentara organismul incepe sa se curete," a spus nutritionistul Cristian Margarit, la Star Matinal", de la Antena Stars.

Noi iti spune parerea unui specialist in legatura cu acest lucru. "Sunt diverse tipuri de pauze alimentare. Astazi ar fi pentru credinciosi o pauza alimentara generata de o anumita stare interioara. Evident asta are efecte directe si indirecte asupra psihicului. Evident asta are efecte directe si indirecte asupra psihicului. Unii oameni se simt foarte bine, alti se simt purificati, curaratati, dar au si efecte asupra fizicului.

Deci cred ca un astfel de post ar trebui sa fie tinut de oamenii echilibrati, care sa fie sanatosi si nu de diabetici, de persoane care au variatii de glicemie sau chiar si de persoane cu afectiuni un pic mai discrete, cum ar fi de exemplu epuizarea glandelor suprarenale, sau persoane care au mâncat foarte prost in trecut. O zi de pauza alimentara nu este o problema, este ceva natural in viata omului, este ceva cu care toate animalele, toate fiintele de pe pamânt se intâlnesc.
Dar persoanele care sunt deja bolnave, trebuie sa aiba foarte multa grija. Uneori o pauza alimentara, de o zi sau chiar mai multe zile, poate avea multe beneficii pentru organism. Dupa 2-3 zile de pauza alimentara organismul incepe sa se curete"
, a spus nutritionistul Cristian Margarit, la Star Matinal", de la Antena Stars.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Cetățeni greci, prinși cu certificate COVID falsificate în România și Bulgaria. Ancheta bate pasul pe loc: „Odată ce titularul are un astfel de document, este imposibil de...

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Decizia momentului despre CERTIFICATUL VERDE! Anunțul făcut de Rafila astăzi, 3 decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu uriaș în România: Miliardarul a murit în chinuri. „Îngerul” copiilor nevoiași a lăsat un gol imens în sufletul tuturor FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies