WOW

Te-ai întrebat vreodată cum reușește Andreea Berecleanu să arate bine? Uite ce dietă ține

Andreea Berecleanu arată senzațional! Prezentatoarea de știri a mărturisit ce fel de dietă ține.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Berecleanu are vârsta de 42 de ani și arată incredibil de bine! Prezentatoarea de știri a mărturisit că a încercat o multitudine de diete, însă cele care dau roade sunt: dieta oloproteică sau dieta ketogenică. Iată cum reușește să se mențină în formă de atâta timp!

Citeste si: Cutremurător! Ce a făcut câinele Valentinei la înmormântarea tinerei din Buzău, carbonizată de fostul iubit. Abia acum s-a aflat

“Eu nu prea dau sfaturi. Fiecare le ştie pe ale sale. Indiferent că vorbim despre femei, despre bărbaţi. Nu prea sunt secrete. Cred că trebuie să fie un echilibru. Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici n-aş putea, aş spune că viaţa mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice. Am încercat tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ţinut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într–o dietă care e de fapt un stil de viață.

Citeste si: Ce legătură are Răzvan de la „Puterea dragostei” cu Hamude: „Ca să îți dai seama ce prefăcut e...”

Dieta este un stil de viață. Și anume, daca se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să mâncăm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos”, a declarat Andreea Berecleanu pentru un post tv.

Galerie foto