Te-ai uitat aseara la Vocea Romaniei? Sigur nu ti-ai dat seama de cea mai uimitoare coincidenta! Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata!

Chiar daca te-ai uitat aseara la Vocea Romaniei si ai fost atent la tot ce s-a intamplat in cadrul emisiunii, cu siguranta ai ratat un detaliu surprinzator.

Distribuie pe:

fara descriereDin cei 16 concurenti, in concurs au ramas opt: cate doi din fiecare echipa. Unul a fost ales de public, celalalt, de antrenori.

O coincidenta incredibila a avut loc aseara, la Vocea Romaniei. Daca analizezi bine fotografia din imagine, sunt sanse sa te prinzi si tu!

Concurentii care au mers mai departe, in semifinala show-ului, au fost, fara nicio exceptie, in partea dreapta a ecranului si a juriului!!!
fara descriere
In echipa lui Moga, Anda Dumitriu a fost votata de public, iar Brighi a fost aleasa antrenorului. Gelu Graur a fost preferatul telespectatorilor, iar pe Aliona Moon a ales-o Smiley. Tiberiu Albu a fost cel salvat de public si Ligia Hojda a fost desemnata de Chirila sa mearga mai departe. La fel s-a intamplat si cu echipa Loredanei: Maria a fost preferata telespectatorilor, iar antrenoarea a ales-o pe Ilinca. Coincidenta a facut ca toti cei care au mers mai departe sa stea in stanga scenei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate