”Te-aș împușca în cap, domnule Gâdea”! Mesajul care l-a speriat de moarte pe realizatorul de televiziune! Procurorii i-au deschis dosar penal bărbatului care a trimis amenințarea

Un bărbat care i-a trimis amenințări cu moartea lui Mihai Gâdea prin intermediul unei rețele de socializare este acum urmărit penal.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mihai Gâdea a reclamat, anul trecut, că un bărbat l-a amenințat cu moartea după ce a scos la iveală anumite abuzuri ale procurorilor în cadrul emisiunii pe care o realizează la Antena 3. Gâdea a prezentat dovada pe post și a declarat că speră ca autoritățile să se autosesizeze. 

fara descriere

Acest lucru s-a întâmplat iar Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 a deschis un dosar de urmărire penală care în primă faz a fost închis pe motiv că fapta nu există. O jumătate de an mai târziu, procurorii au cerut îns redeschiderea cazului iar în decembrie 2018, instanța a admis redeschiderea dosarului.

Citeste si: Mihai Gâdea, anunț important despre Mircea Badea: „O să ne descurcăm greu fără el”

Citeste si: Soţia lui Mihai Gâdea a dat lovitura în afaceri! Vezi cum s-au triplat câştigurile frumoasei Agatha!

Citeste si: Gabriela Firea și Mircea Badea, scandal cu ANAF-ul pentru impozit! Vezi când s-a întâmplat asta!

”În baza art. 335 alin. 4 C.proc.pen. confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 1435/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare prev. de art. art. 206 alin. 1 C.pen.. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în decizia dată de judecători. 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate