Te asteptai ca tocmai EL sa ii ia apararea? "Antonia nu a intervenit în viaţa familiei Velea în timp ce aceasta avea o căsnicie fericită. Alex şi Ana nu se mai înţelegeau"

Se pare ca designerul o cunoaste destul de bine pe Antonia incat sa afirme ca artista nu i-a 'spart' casa lui Velea, sustinand ca mariajul celor doi era deja pe butuci.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Antonia nu a intervenit în viaţa familiei Velea în timp ce aceasta avea o căsnicie fericită. Alex şi Ana nu se mai înţelegeau. Din câte ştiu, Alex era separat de mult timp de soţia lui, lucru care nu era cunoscut. Dacă destinul a făcut ca Alex şi Antonia să se întâlnească şi să se placă, e altceva. Nu merită să stai lângă cineva cu care nu te înţelegi doar de ochii lumii, cum obişnuiesc unii.

fara descriereAntonia e un nume mare în muzica românească. Ea nu a intrat în jocul cu Alex Velea pentru că avea nevoie de imagine. S-a întâmplat ceva. Ea este o mamă desăvârşită, îşi iubeşte fetiţa, e o artistă perfectă, iar viaţa de cuplu e doar o problemă personală. Deci nu poate nimeni să o catalogheze curvă sau dezbinatoare de familii, pentru că a intervenit într-o căsnicie care oricum nu mai funcţiona.

În afară de fostul soţ, Vincenzo, şi poate acum Alex Velea, Antonia nu a mai avut niciun iubit. Fiind toată ziua la concerte, uneori o poţi avea lângă tine pe regina reginelor, că nu mai ai chef de nimic. Ea are o relaţie bună cu fostul ei soţ, poate se vor împăca. Copilul Antoniei e cel mai important. Maya locuieşte la familia Castellano, în Italia, iar de educaţia ei se ocupă, în permanenţă, nu mai puţin de şase femei", a declarat Cătălin Botezatu pentru "ring".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate