Stiri

Te duci la mare de 1 Mai? Iata cati bani trebuie sa scoti din buzunar

Minivacanta de 1 Mai se apropie si romanii se pregatesc sa petreaca pe litoral.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Te duci la mare de 1 Mai? Iata cati bani trebuie sa scoti din buzunar

Se apropie 1 Mai si vrem sa mergem la mare. In medie, ne petrecem trei nopti pe litoral, iar cele mai cautate statiuni sunt Mamaia, Vama Veche şi Eforie Nord. Saturn este cea mai nepopulară statiune de pe litoralul nostru.


Turistii care petrec trei nopti pe litoral, platesc pentru cazare, in medie, 477 de lei in aceasta perioada, conform unui studiu facut de litoralulromanesc.ro

Cele mai scumpe pachete au costat anul trecut 2.024 de lei pentru o camera şi au fost cumpărate la un hotel de 5 stele din Mamaia, iar cele mai ieftine, la un hotel de 3 stele din Jupiter, cu 279 de lei pe camera pentru un sejur de trei nopţi. Tariful mediu plătit pe cameră pentru un sejur este de 955 de lei.

 

Rezervările pentru 1 Mai au început imediat după Revelion, dar "vârful" a fost în perioada de început a lunii aprilie. "Sunt, însă, şi români care aşteaptă până în ultimul moment pentru a cumpăra vacanţe la mare, iar pentru că vremea se anunţă frumoasă, estimăm că un număr mare de turişti îşi vor face rezervări pentru 1 Mai în zilele următoare. Pe ultima sută de metri au fost lansate şi oferte last minute, astfel că un sejur de 3 nopţi cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din Mamaia, poate fi cumpărat cu 375 lei camera dublă", a declarat Ştefan Necula, director de agenţie al Litoralulromanesc.ro.

În staţiunea Mamaia vor fi deschise majoritatea hotelurilor, cu excepţia celor la care se fac lucrări de modernizare, iar în celelalte staţiuni, în funcţie de cerere, au fost deschise câteva hoteluri. Mamaia, în zona de nord a staţiunii, are deja un grad de ocupare care depăşeşte 80%. "În zona de nord a staţiunii se vor deschide toate cluburile, iar în această perioadă va avea loc festivalul Sunwaves. În paralel, în perioada 27 aprilie - 1 mai, se va desfăşura şi festivalul Bonheur, tot în Mamaia", a adăugat Ştefanb Necula. Cele mai căutate staţiuni pentru 1 Mai sunt, în acest an, Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche şi Eforie, iar cele mai goale se prefigurează a fi Saturn, urmată de Jupiter şi Eforie Sud, conform adevarul.ro.
 

Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune