Te gandesti deja la vacanta de vara? Afla cum sa eviti capcanele la early booking! 

Pentru vacantele pe litoralul bulgaresc pentru vara anului viitor, rezervarile tip early booking implica reduceri de pana la 25-30% din tariful de baza.

Distribuie pe:

fara descriere

In acest an, rezervarile early booking au inceput mai devreme, de la jumatatea lunii noiembrie, iar turistii sunt foarte interesati si cumpara astfel de oferte, anunta economica.net.

  • Cand doresti sa rezervi o vacanta, trebuie sa fi atent daca sunt incluse toate taxele in pret.
  • Atenţie de la ce agenţie de turism cumperi. Poţi verifica daca agentia are licenta de turism emisă de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Este un avantaj daca agentia de turism este membru al unei organizatii profesionale de prestigiu, precum Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).
  • Compara oferta agentiei alese cu alte oferte si nu te lasa pacalit de preturile foarte mici. Daca pretul e exagerat de mic, difera cu 10-15 % sau mai mult fata de preturile oferite de toţi ceilalti si, mai ales, agentia este si “no name”, fereste-te!.
  • Viziteaza sediul agenţiei de unde doresti să achizitionezi pachetul turistic. Acolo te vei  convinge de profesionalismul agentilor care sunt consultanti in turism. Aceasta precautie este de inteles, tinand cont ca anul acesta au dat faliment circa 180 de agentii de turism.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate