Te indragostesti mereu de persoane nepotrivite? Vezi unde gresesti!

Emotiile primelor intalniri, fiorii primelor saruturi, experienta primei nopti de dragoste, toate sunt atat de minunate si de intense, incat te fac sa-ti doresti sa te indragostesti mereu.

Distribuie pe:

fara descriere

fara descriereCu toate acestea, nu trece mult timp si iti dai seama ca te-ai indragostit de cine nu trebuie si ca persoana pe care o credeai sufletul tau pereche este total nepotrivita cu tine.

Ai trecut prin aceasta situatie de multe ori pana acum, dar cu toate acestea nu intelegi de ce esti atrasa de persoanele nepotrivite si ajungi mereu in situatia de a suferi din dragoste? Stai linistita, prin situatia ta au trecut milioane de alte femei. Si totusi, de ce te indragostesti mereu de persoanele nepotrivite?

Dorintele voastre nu sunt comune

Aceasta explicatie banala inglobeaza motivele esentiale pentru care tu si partenerul nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. De multe ori, constati ca te-ai indragostit de persoanele nepotrivite abia dupa ce ajungi sa le cunosti mai bine.

La inceput, totul este lapte si miere, aveti viziuni comune, va completati perfect unul pe celalalt si, de ce sa nu recunosti, formati un cuplu demn de invidiat, dar pe masura ce trece timpul, iti dai seama ca dorintele voastre sunt total diferite si ca nu exista niciun compromis care sa remedieze problema.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate