Te intrebi cum face Bianca Dragusanu bani? Aici ai raspunsul! Sumele sunt colosale si le face din.... - E super usor cum produce milioanele!

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai bine platite femei de la noi din tara. Foarte multa lume se intreaba de unde face ea bani, iar acum a venit si raspunsul. ##VIDEO246832##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereRoscata a acceptat sa stea de vorba cu reporterii de la "Draga mea prietena" si le-a marturisit cum reuseste sa aiba o situatie materiala extrem de buna.

"Luna asta un am un contract de imagine cu o mare firma de haine, am refacut un contract cu un salon de frumusete din Cluj, am un contract pe cinci ani cu o alta firma, am contracte stabilite pe multi ani. Nu stiu cat bani scot, dar iti pot spune ca imi platesc toate impozitele si spus Bianca pentru "Draga mea prietena".

Mai mult, se pare ca roscata a fost in carti pentru a fi coprezentatoarea lui Horia Brenciu la un show TV, insa pretentiile ei financiare au lasat-o pe dinafara. Bianca a cerut 50.000 de euro pentru show si nici n-a fost dispusa sa negocieze, asa ca proprietarii trustului s-au reorientat si au adus-o pe Lili Sandu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate