Te topeşti de dragul lui! El este câinele tratament pentru copiii cu probleme!

Nu vorbeşte, dar ascultă cu mare atenţie şi înţelege orice semn. Unde mai pui că adoră să fie înconjurat de copii? Vorbim despre un dulău din rasă rott-weiller care pare să-şi fi găsit vocaţia. Nu e câine de pază, ci terapeut pentru copiii surdo-muţi.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereFaceţi cunoştinţă cu Deea, o răsfăţată de com anişori din rasă Rottweiller cu totul specială!
 
Fiica de campioni mondiali, căţeluşa nu are nevoie de cuvinte pentru a şti ce are de făcut. De altfel, micuţii cărora le-a fost astăzi partener de joacă nici nu le-ar putea pronunţă.
 
Pentru ei a muncit Daniel, jandarm de meserie, timp de trei ani de zile la dresajul Deei.
 
 "O chestie foarte importantă pe care copiii cu probleme o percep la adulţi: dominaţia şi minciună. Ei nu fac nici una nici altă. Ei sunt sinceri mereu. Exact. Nu doresc altceva decât să fie mângâiaţi.", a declarat Daniel Maria, de la Jandarmeria Capitalei.
 
 
Ei bine, da, aţi auzit bine: Deea înţelege doar comenzi în limba germană. Sunt cuvintele mai scurte, spune stăpânul ei, drept urmare mai uşor de asimilat.
 
Sau asta cel puţin până când apar copiii în zona ei.
 

 

Timp de două ore, Deea a fost centrul atenţiei micuţilor cu probleme din acest centru de asistenţă socială. Dar nu a fost singurul animăluţ pe care jandarmii l-au adus cu ei că să le facă ziua mai frumoasă.
 
Şi acest labrador e diferit: vine din America şi a fost dresat în limba engleză. Specialitatea lui sunt, însă, explozibilii.
 
Caii au fost ultimii care au intrat în scenă, dar reprezentanţii Jandarmeriei promit că vor încerca să repete experienţă cât mai curând, în alte centre unde sunt ajutaţi copiii cu probleme speciale.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate