Teapa imobiliara pe care si-a luat-o Andreea Balan! Ce vrea sa faca acum cantareata cu apartamentul de 90.000 de euro pe care l-a cumparat in urma cu 10 ani

Au trecut 10 ani de la scandalul cunoscut drept cea mai mare teapa imobiliara luata de vedete. Printre cei care au pierdut banii dati pentru un apartament de lux s-a aflat si Andreea Balan, care si acum incearca sa-si recupereze paguba.

Autor: C.L.

Proiectul Planorama din zona Baicului se anunta unul de succes, iar mai multe vedete s-au grabit sa-si achizitioneze un apartament acolo, chiar in stadiul de constructie. Andreea Balan a platit, in 2007,  apartamentul ales cu banii jos, 90.000 de euro.

Numai ca proiectul a fost abandonat, dupa ce constructorul a intrat in faliment. Unul dintre blocuri a fost finalizat, iar acolo proprietarii s-au mutat, dar cel in care Andreea Balan isi cumparase apartamentul a ramas “la rosu”.

Si chiar daca vedeta a cerut in numeroase randuri bancii care a pus sechestru pe constructii sa le predea apartemantele in stadiile in care se afla, institutia nu a acceptat.

“Si eu, si alti cumparatori am cerut ca apartamentele sa ne fie date asa cum sunt ele acum, sa continuam noi constructia, ca macar in felul acesta sa nu pierdem chiar toti banii”, a dezvaluit recent Andrea Banica. Artista a marturisit ca in 2007, atunci cand a achitat apartamentul, a cheltuit toate economiile sale, asa ca apoi a trebuit sa o ia de la capat. 

Vedeta are in prezent mai multe apartamente in Capitala, pe care le inchiriaza, ea locuind intr-o vila langa Bucuresti, in Baneasa. Vila este estimata la circa 500.000 de euro si a fost construita ca un duplex, in perioada in care Andreea Balan era intr-o relatie cu Keo.

“La un moment dat trebuia finalizata situatia, trebuia inchis acel capitol. Am cumparat partea cealalta (n.r. de la Keo) si acum le detin pe amandoua”, a marturisit Andreea Balan.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies