Teatrul se întoarce pe litoral! Două zile de spectacole gratuite la Constanța

în weekend se joacă teatru la malul mării.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Bebe Cotimanis


In articol:

După o perioadă dificilă pentru actori, iată că, la inițiativa unui coleg al lor, actorul Stelian Milu, are loc la Constanta un eveniment de teatru de două zile.

Constantin Cotimanis, Paul Ipate, Paula Chirilă, Diana Dumitrescu sunt doar câțiva dintre actorii care vor încânta iubitorii de teatru, la malul mării.

"Mă bucur mult că am reușit să facem acest eveniment frumos, mă bucur că am avut susținere ca acum, la final de sezon estival, să dăm și altceva celor care vin pe Litoral. Mă bucur că eu și colegii mei o să facem, după luni de zile, ce ne e nouă cel mai drag, să jucam", a declarat organizatorul evenimentului Stelian Milu.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: A murit Camil Marinescu. Marele dirijor avea coronavirus

Citeste si: Cum arată acum Luca, băiețelul Ioanei Tufaru! Fiica Andei Călugăreanu a fost acuzată că își bate copilul

Citeste si: Alexandru Arșinel va apărea din nou pe scenă, la 81 de ani! Teatru de Revistă are reprezentație în Herăstrău

Primăria Municipiului Constanța în colaborare cu Asociatia Bulevardul Culturii vă așteaptă weekendul acesta în Piața Ovidiu – Constanța la evenimentul teatral “Săptămâna teatrală – Ieri și Azi – Constanța Culturală” , proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța care va aduce în fața publicului spectacole de teatru pentru copii, spectacole de marionete, comedii savuroase precum și spectacole de teatru clasic împreună cu o caravană a personajelor din teatrul românesc: Coana Chirița, Nenea Iancu, Coana Mița Biciclista, Nae Ionescu și Păcala.

Festival de teatru la Constanța. Programul complet

teatru la constanta

Din programul teatral amintim: sâmbătă, 29 august, ora 10.00 – Fetița cu părul de aur (spectacol pentru copii), ora 11.00 – Clovnii Veseli (spectacol pentru copii ), ora 18.00 – Caravana Personajelor, ora 19.00 – Un bărbat și mai multe femei cu Paula Chirilă și George Constantinescu, ora 20.30 – O noapte furtunoasă cu Diana Dumitrescu, Silvana Ionescu, Iulian Ilinca, Ciprian Cojenel, Stelian Milu, Radu Micu, Tudor Pîrvu. Duminică, 30 august, ora 10.00 – Lumea Poveștilor (spectacol pentru copii), ora 11.00 – Crina și păpușile vorbitoare (spectacol de ventrilogie), ora 18.00 – Caravana personajelor, ora 19.00 – Cum se face cu Octavian Strunilă, Paul Ipate, Paula Chirilă, Alexandru Conovanu, ora 20.30 – Old Love cu Constantin Cotimanis, Paula Chirilă, Iulia Dumitru, Adrian Păduraru. Astfel, toți iubitorii de teatru, cultură și bun gust, sunt invitaţi să participe la Săptămana teatrală – Ieri și Azi – Constanța Culturală, pe 29 – 30 August de la orele 10.00 -12.00 la spectacolele pentru copii și 18.00 – 22.00 pentru a urmări câteva din spectacolele de marcă ale teatrului universal, în Piața Ovidiu – Constanța. Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile.Organizatorii vor lua o serie de măsuri anti-COVID-19, vor asigura triaj și va fi obligatorie declarația pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor, purtarea măștii, distanțarea socială și dezinfectarea mâinilor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Costin Marculescu Liceenii. Imagini de colectie cu actorul gasit mort

Actorul Ian Holm, care a interpretat de la androizi şi hobiţi la Shakespeare, a murit la vârsta de 88 de ani

Andreea Bălan, atacată dur la Pro TV: „Nu merită denumirea de influencer”. Ce a făcut artista pentru a atrage criticile

Maia Morgenstern a trăit momente de groază la repetițiile de la teatru din timpul pandemiei de coronavirus: “Abia dacă puteam respira. Am și cântat cu mască pe față. M-am sufocat”

Cum a fost surprinsă Alina Crișan, fosta membră a trupei ASIA! Blondina nu a mai rezistat în casă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies