Tehnologia o sa il "ingroape"! Sangele Elodiei a fost gasit pe tocul pistolului lui Cioaca!

Dupa ultimele verificari efectuate de anchetatori, s-au gasit urme din sangele Elodiei pe tocul pistolului lui Cioaca. Arma se afla in torpedoul masinii politistului.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePe mocheta din portbagajul masinii lui si pe peretii apartamentului au fost gasite pete de sange ce depasesc 50 de cm. Informatiile apar in motivarea magistratilor de la Tribunalul Bucuresti pentru cercetarea in stare de libertate a politistului.

Concluziile anchetei au arătat că Cristian Cioacă a încercat să ascundă urmele crimei, dar a fost dat de gol de tehnologia de ultimă oră. Sub o placă de parchet, procurorii au găsit o pată de sânge de 50 de centimetri lungime, informeaza Realitatea.net.

"În perioada următoare comiterii infracţiunii de omor şi ascunderii cadavrului, inculpatul a procedat la ascunderea şi distrugerea mijloacelor de probă, aruncând în râpa situată la 4,6 kilometri de Poiana Braşov mai multe obiecte care purtau urmele de sânge ale victimei, spălând totodată urmele sub formă de stropi de sânge de pe vopseaua lavabilă şi aplicând un strat suplimnetar de glet şi de vopsea lavabilă în zonele cu cea mai mare concentrare a urmelor",
notează anchetatorii în referatul de propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Cristian Cioacă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate