Teja e oficial antrenorul FCSB. Gigi Becali: "MM a plâns de bucurie"

Gigi Becali l-a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, pe noul antrenor al FCSB, Mihai Teja.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Becali a mărturisit la conferinţa de presă că MM Stoica a plâns de bucurie atunci când a aflat că antrenorul lui FCSB nu va fi Dan Alexa.

"Eu doar îl consult când iau deciziile (n.r.- pe MM Stoica), deciziile nu le iau după el. Dar aici a fost... Dan Alexa a spus că vrea să ţină legătura cu el direct, fără intermediar, nici măcar nu a pronunţat numele lui MM Stoica, dar s-a referit la MM.

(...) MM nici măcar nu a îndrăznit, pentru că după ce Dică a plecat, în seara aia, i-am zis lui MM că o să mă gândesc, că nu pun antrenor repede. Iar el a înţeles şi m-a simţit în voce că sunt foarte ferm: să nu te bagi şi să nu-ţi dai cu părerea dacă nu ţi-o cer şi vei afla care este antrenorul. El a înţeles. Hai, la revedere.

Eram atât de supărat. Şi atunci a înţeles şi nu a îndrăznit măcar să spună un cuvânt, ca să nu mă supere. Dar eu vă repet, mi-am dat seama că nu îl vrea pe Dan Alexa din modul cum a izbucnit în lacrimi când i-am spus de Mihai. A zis: <Plâng. Băi, Gigi, mi-ai spus să nu mă bag, de la început, dar nu-l voiam pe Alexa>.

Şi acum el plângea că nu mai e Alexa, de bucurie, nu că de ce îl pun pe Mihai", a declarat Gigi Becali în conferinţa de presă.

"Îi mulţumesc domnului Becali că s-a gândit la mine. E o şansă pentru mine. N-am venit pentru bani, ci pentru performanţă. FCSB e un pas foarte important pentru mine şi vreau să fac performanţă. Nu există test de 6 luni.

Dacă ai rezultate, rămâi. M-am apucat de meseria asta din pasiune. Am mai fost la Steaua, am mai lucrat cu domnul Gigi Becali, ştiu ce înseamnă Steaua, am petrecut doi ani în Champions League. Vreau jucători din campionatul intern. Sunt şi jucători de la Mediaş. Vreau să le mulţumesc oamenilor de la Mediaş că m-au înţeles şi le-am spus că vreau foarte mult să lucrez la Steaua", a declarat noul antrenor al lui FCSB, Mihai Teja.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gigi Becali a anunţat cine este noul antrenor de la FCSB

Doliu în presa din România! Jurnalistul Mugur Corpaci a murit la 51 de ani!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Germania trimite o undă de șoc în toată Europa. Merkel anunță dezastrul: Va fi prea târziu

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

”Naționalizarea” platformelor și a rețelelor sociale. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies