Telefonul Alexandrei, găsit întreg! Anchetatorii încep expertiza

Telefonul Alexandrei Măceșanu a fost dus la București pentru a fi supus unei expertize.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Telefonul găsit de către anchetatori în această după-amiază îi aparține Alexandrei Măceșanu, tânăra pe care Gheorghe Dincă a anunțat că a ucis-o după ce a surprins-o că vorbea cu operatorii de la 112.

Surse din Anchetă au declarat, pentru stiripesurse, că telefonul Alexandrei, găsit în parcul central din Caracal, era întreg. Astfel, pe baza acestei descoperiri, anchetatorii ar putea reface traseul fetei din ziua dispariției.

În plus, dacă Alexandra avea activată opțiunea de localizare, polițiștii și procurorii vor putea, pe baza datelor de la satelitul la care s-a conectat aparatul, unde a fost în ziua dispariției și pe unde a "umblat" telefonul, până să fie găsit de anchetatori.

Citeste si: Descoperire teribilă în curtea lui Gheorghe Dincă: Saci de oase, haine și hălci de carne

Citeste si: Cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite! Unde se aflau

Citeste si: Mama Luizei Melencu, cerere șoc! Ce le-a cerut femeia anchetatorilor

Gheorghe Dincă a dezvăluit unde a aruncat telefonul Alexandrei

Purtătorul de cuvânt al DIICOT a declarat că perchezițiile au fost reluate după ce Gheorghe Dincă a oferit noi indicii. Cel care a spus că le-a ucis pe cele două fete a dezvăluit și unde a aruncat telefonul Alexandrei Măceșanu.

„În baza unui mandat de percheziţie, am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluării dosarului de la DIICOT Craiova. Vom efectua o cercetare criminalistică, complexă şi amănunţită, împreună cu poliţişti de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, Institutul de Criminalistică şi Serviciul Criminalistic din Poliţia Capitalei. Când vorbesc de o acţiune complexă mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite. Vor fi verificate şi gropile acelea cu beton şi ciment, după ce, în prealabil, vom face o degajare a zonelor respective", a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

De asemenea, la nouă zile de la dispariţia Alexandrei, criminaliştii au prelevat amprente de pe porţile curţii lui Gheorghe Dincă.

La cercetări participă şi Gheorghe Dincă, care a fost adus de la Bucureşti. În curtea lui Dincă, au fost găsite noi fragmente osoase și probe biologice.
Joi, Gheorghe Dincă a fost audiat de către anchetatori şi a reiterat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. „Şi-a menţinut declaraţia. Locurile nu le-a menţinut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a declarat Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, citat de antena3.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate