Telefonul si Facebookul au pus stapanire pe viata noastra! Uite de ce sunt in stare femeile doar ca sa nu ramana fara smartphone si net! Rezultatele sunt INGRIJORATOARE

Putini sunt cei care au puterea sa recunoasca faptul ca sunt dependenti de telefonul mobil sau de Facebook, chiar daca toata ziua sunt online, iar gadget-ul este practic o prelungire a mainii.

novalue

Un studiu realizat in Marea Britanie, in care au fost chestionate 3583 de femei, a avut rezultate mai mult decat ingrijoratoare. 48 la suta dintre ele prefera sa nu faca sex o luna decat sa ramana fara telefon si acces la net. O femeie din 20 este atat de atasata de smartphone-ul ei incat il tin in mana chiar si cand dorm.

78 la suta dintre cele care au raspuns la acest sondaj au spus ca isi verifica telefonul o data pe ora si jumatate dintre ele, la fiecare 15 minute,

scrie dailymail.

Multe femei au precizat ca si-au cumparat carcase speciale, waterproof, ca sa poata lua telefonul in dus atunci cand se spala, iar 39 la suta il au cu ele atunci cand sunt in baie.

Interesant este ca 71 la suta dintre doamnele si domnisoarele participante la studiu au precizat ca nu isi doresc sa se poata intoarce in timp, in perioada in care nu aveau acces la internet.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies