Telespectatorii au decis! Drumul în compeţia ”Exatlon” s-a încheiat pentru Anda Adam

Anda Adam, Ion Oncescu sau Andrei Stoica. Ziua de astăzi a fost decisivă pentru unul dintre cei trei, întrucât în urma voturilor primite din partea telespectatorilor, unul dintre ei se va întoarce acasă.

Autor: T.S.
 
Emoţii mari pentru cei trei concurenţi de la ”Exatlon”, care au fost nominalizaţi să se întoarcă acasă. 
 
Ar fi bine să plece unul dintre băieţi. Pe noi nu ne încurcă cu nimic Anda. Ea e accidentată.”, a mărturisit Anca, din echipa Războinicii, înainte de a se afla verdictul. 
”Eu ştiu de ce l-am nominalizat, ştie toată lumea. El nu se încadrează în echipa noastră. Eu tot ce vorbesc, vorbesc în spiritul unei echipe de fotbal.”, a mărturisit Giani. 
 
”Noi suntem o echipă de oameni pozitivi, sunt foarte pozitivă, eu, mental, sunt foarte OK, sunt prezentă aici, deşi nu pot să calc în piciorul stâng, mă simt puţin singură pentru că n-am mai fost alături de echipa mea. Nu mi-am dorit să fiu în această postură niciodată, deşi am crezut că nu voi putea să stau la Exatlon, nu din cauza condiţiei fizice, ci din cauza faptului că nu pot să stau fără fetiţa şi soţul meu. Nu mă aşteptam să fiu nominalizată atât de repede.”, a mărturisit Anda Adam înainte de a se afla verdictul.

 

”Mă simt încrezător, Cosmin, mă simt special că am cunoscut acest grup de oameni, că am legat o relaţie şi, indiferent de hotărârea publicului, o voi păstra. Ştiu că acum se uită o mulţime de telespectatori, nu pot să le transmit decât gânduri bune, sper că au văzut un Andrei Stoica devotat şi sper să aibă încredere în mine.
”, a mărturisit Andrei Stoica.
 
”Nu mi-e teamă că voi pleca, rămân un om pozitiv şi aştept să se scurgă minutele.”, a mărturisit Ionuţ Oncescu. 
”Numele celui care pleacă în România, care îşi face bagajele, este Anda Adam.”, a spus Cosmin Cernat, moment în care aceasta a izbucnit în lacrimi.
 
”Mă aşteptam la asta, pentru că de când m-am accidentat m-am gândit că e destul de grav. Cei dragi ştiu că pentru ei este mult mai important să revin acasă ca să mă fac bine. Trebuie să revin în România că să mă operez. Mai sunt operată la piciorul stâng şi ştiu că e destul de greu. Dacă ar fi fost după mine, aş fi rămas până la final. ”, a mărturisit ea. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Un actor celebru, în vârstă de 35 de ani, s-a sinucis!

Ce s-a întâmplat cu o tânără care a refuzat avansurile unui bărbat

Magda Vasiliu, un nou mesaj dur pentru autorităţi: ”Îmi poate răspunde ministrul Sănătăţii sau măcar un medic?”

4 zodii trebuie să fie atente mâine. Astrele îi atenționează

UNGURII au dat marea lovitură în TRANSILVANIA! Anunțul venit chiar acum de la Budapesta

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Anunț important pentru cei care călătoresc! Schimbări la serviciile de pașapoarte

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies