Tensiuni fără precedent în echipa Faimosilor! Cristina Nedelcu, Roxana Vancea şi Ana Georgescu au fost toate implicate

Faimoşii au dat impresia că sunt pe punctul de a ceda.

Autor: M. B.
 
Cristina Nedelcu a reuşit să aducă un punct important pentru echipa sa, însă, imediat dupa, a plecat nervoasă şi s-a retras pe plajă, departe de ceilalţi Faimoşi. „Nu va supăraţi pe mine, dar toţi băieţii lor va dau bătăiţă la funduleţ!”, le-a reproşat ea colegilor. Ulterior, ea a declarat în interviu că simte că ei nu sunt destul de motivaţi. 
 
Şi Roxana Vancea s-a arătat nemulţumită, după ce Ana Georgescu a dansat cu o seară înainte, iar în ziua jocului a spus că nu poate să joace din cauza durerilor. Vedetă a acuzat-o pe colegă Faimoasa că s-a prefăcut pentru a stă pe banca. 
 
„Ana era într-o echipa de gimnastică unde erau şase care concurau pentru a aduce titlul pe echipa, după care concurau şi una impotriva celeilalte. Aţi văzut-o cât de rezervată este. A trăit în atomsfera asta”, a spus tatăl Anei Georgescu. „Erau zile în care era lovită grav şi, totuşi, se mişca.
Psihologic, poate a avut nevoie de ziua asta”, a spus el despre decizia fiicei lui de a nu concura. 
 
Ferucio a plâns şi a recunoscut: „Am clacat!”. Sora lui a spus în emisiunea FanArena că ştie sigură că el îşi va reveni, deşi a fost afectată de felul în care l-a văzut. „El este sensibil. Probabil a avut o cădere în momentul ăla.
E bine că a plâns, că s-a descărcat”. 
 
Faimosul suferă enorm din cauza dorului de casă şi simte că şi-a dezamăgit părinţii. Mama şi tatăl lui nu au fost de acord că el să plece in Republica Dominicana. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Corinei, şocată de căzătura razboinicei! Cu ochii în lacrimi a vorbit despre fiica sa

Exatlon 11 octombrie. Corina, primele declaraţii după accidentare! Are probleme serioase la spate, însă nu este în pericol

Exatlon 11 octombrie. Cristina Nedelcu şi Mirel Drăgan au dat cărţile pe faţă! Există tensiuni în echipa Faimoşilor: "Nu am vrut să joc"

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Se pregătește interdicția de Paște. Diana Șoșoacă aruncă bomba: Este un atac la Constituția României

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies