Tensiuni în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2021, după ce Alexandra Stan a fost nominalizată! „O să se calce pe cadavre”

Primele tensiuni au apărut în tabăra Faimoșilor, după ce Alexandra Stan de la Survivor România a fost nominalizată de Jador la consiliul de eliminare

Autor: Ana Maria

In articol:

Deși Faimoșii de la Survivor România 2021 încearcă să pară uniți pe teren și atunci când dau ochii cu echipa adversă, Razboinicii, se pare că nu curge doar lapte și miere între membrii echipei roșii. Din păcate, au început să apară tensiuni între vedetele din competiția din Republica Dominicană, iar discuțiile aprinse au apărut imediat după ce Jador a fost desemnat cel mai votat concurent din echipa lor. 

În consiliul de eliminare, Jador, fiind preferatul publicului, a fost nevoit să facă o nominalizare. Artistul a nominalizat-o pe Alexandra Stan, dar și-a cerut scuze de la ea imediat după ce i-a pronunțat numele și a spus în fața tuturor că își dorește ca ea să rămână în competiție și că speră că va fi salvată de la eliminare. Deși artista a declarat chiar atunci că îl apreciază foarte mult pe artist și că nu este deloc supărată pe el pentru decizia lui și, mai ales, că și ea s-ar fi nominalizat dacă era în locul lui, reacțiile acide nu

au întârziat să apară. 

Primele reacții din tabăra Faimoșilor de la Survivor România după ce a fost nominalizată Alexandra Stan 

"Eu nu as fi votat-o pe Alexandra Stan. Nu mă așteptam 100% să fie Jador. Eu aș fi vrut să iasă Alexandra cea mai votată, eram curios ce votează", a spus Zanni.

"El a zis că a fost discutat, ca a fost o decizie a echipei", a zis Alexandra Stan.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Jador de la Faimoși, la Surviovor România
Jador de la Faimoși, la Surviovor România

"O să se transforme emisiunea asta în ceva ce n-am crezut. O să se calce pe cadavre, deja am văzut că la fete a început. Îmi pare rău că am votat-o pe Alexandra știu că a prins dușmănie pe mine, chiar dacă nu vrea să zică", a spus Jador.

Citeste si: Ce spune mama Alexandrei Stan despre evoluția Faimoasei la “Survivor România” și cum trăiește fiecare ediție, din fața micului cran „Simt că-mi iese inima din piept!”

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor România se dezlănțuie la adresa Faimoșilor. Artista își deconspiră propriii colegi în episodul din 21 ianuarie. „Au ieșit la suprafață șerpii” VIDEO

Alexandra Stan de la Faimoși, în lacrimi la Survivor România
Alexandra Stan de la Faimoși, în lacrimi la Survivor România

„Toată lumea o să spună că sunt o prefăcuta. Costi, aseară, a spus că plâng la comandă. Chiar nu e adevărat. Persoanele care mă cunosc știu că nu e așa. Mi-au zis când am plecat: Alexandra, să nu plângi la televizor. Nu sunt datoare să dau nimănui explicații, dar sunt un om super puternic care a trecut prin multe. Nu credeam că o să fie atât de greu, că o să-mi fie atât de greu să trec peste”, a mai spus Alexandra Stan.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Saptamana viitoare, interviu memorabil cu Sorin Oprescu, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”: “Fiecare chirurg are aleea lui la cimitir!”

Jador, criticat dur de Războinici pentru comportamentul barbar de la Survivor România. „Vrea să-i dea pantalonii jos lui Sorin. El a fost crescut altfel!”

Faimoșii întrerup seria înfrângerilor și câștigă meciul de recompensă la Survivor România. Andreea Antonescu aduce primul punct pentru echipa roșie: „Am făcut ce au zis băieții!”

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Planta uimitoare care trebuie consumată în fiecare primăvară! Se găsește pentru câteva săptămâni, dar este un izvor de sănătate

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Schimbare majoră pentru români. Va fi obligatoriu. Declarații oficiale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies