Vedete

Tensiunile de la Faimoşi şi Războinici, comentate la FanArena! Ce au spus Adi Blidaru şi sora Cristinei Nedelcu

Fostul Faimos Adi Blidaru şi Corina, sora Cristinei Nedelcu, au comentat tensiunile care au apărut la Faimoşi şi Războinici după jocul pentru vilă.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Eu n-am văzut că îşi rezolvă diferit (n.r.- tensiunile). Bineînţeles că sunt subiectivă, mă uit foarte mult doar în tabăra Faimoşilor. Poate că da. Cred că Războinicii s-au dus acolo clar cu un gând. Fiecare dintre ei vrea să câştige şi nu au atât de multe orgolii", a spus Corina la FanArena.

"Nu au probleme pentru că le merge bine", a spus Adi Blidaru.

"Nu e ca şi când nu ar fi trecut vreodată prin zile grele. Au fost şi acolo nişte probleme destul de mari, am uitat de toate episoadele alea? Acum, bineînţeles, au mentalitatea asta de învingători, trasă şi din faptul că într-adevăr sunt învingători de 2,3,4,5 săptămâni, cu mici excepţii. Le este mult mai uşor să pună problema, să discute calm, pentru că discută de pe o canapea. Şi au şi picturi pe pereţi", a fost de părere Vladimir Drăghia.

Adi Blidaru nu crede în pacea făcută în tabăra Faimoşilor. "Mi-aş dori să cred că au vrut să facă pace, mie mi s-a părut de faţadă. La un moment dat au şi zis hai să punem şi suflet. Se vedea că e ceva forţat că e camera acolo. A spus-o Giani răspicat că ei au nişte frustrări, ei s-au simţit în momentul ăla frustraţi. Ei au spus că nu au fost echipă niciodată şi aşa a fost. Noi am avut probleme totdeauna. Giani ţine cu cei învingători", a mai comentat Adi Blidaru.

Galerie foto  Urmatorul articol