Tentativă de sinucidere în fața Palatului Cotroceni. S-a urcat pe un stâlp de electricitate, iar ce a urmat întrece imaginația

Un bucureștean a recurs la un gest absolut șocant în semn de protest. Acesta s-a urcat pe un stâlp de iluminat public și a amenințat că se sinucide.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Tentativă de sinucidere în fața Palatului Cotroceni. S-a urcat pe un stâlp de electricitate, iar ce a urmat întrece imaginația


In articol:

Nemulțumirea îi împinge pe unii români să recurgă la gesturi greu de imaginat. Este și cazul unui bucureștean care, în semn de protest, s-a urcat pe un stâlp de iluminat public aflat în apropiere de Palatul Cotroceni, amenințând că se sinucide. A fost nevoie de intervenția poliției, care a încercat ore în șir să îl convingă pe bărbat să coboare.

Scandal în fața Palatului Cotroceni

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, revoltat de faptul că poliția nu a reușit să îl ducă până în momentul de față la un adăpost și este nevoit să doarmă sub cerul liber. 

Citeste si: SE ASCUT IAR SĂBIILE?! Cristina Șișcanu, declarații dure despre Elena Ionescu la Survivor România! ”O victimă”

Citeste si: Veste bună pentru românii care așteaptă în vămi! Ce se va întâmpla de joi, 21 mai, la granița cu Ungaria

Citeste si: Florin Dumitrescu, schimbare surprinzătoare de look. Cum și-a surprins fanii juratul de la Chefi la Cuțite

Mai mulți oameni ai legii au ajuns în locul în care se afla bărbatul și l-au rugat pe acesta să coboare de pe stâlpul de înaltă tensiune pentru a fi evitată o tragedie chiar sub ochii lor. Bărbatul a continuat, însă, să își exprime nemulțumirea, susținând că dacă nu i se dă un loc unde să doarmă, se sinucide.  

Se pare că bărbatul nu se află la prima încercare de a-și lua viața în semn de protest. În 2011, el s-a mai urcat pe un stâlp de lângă Palatul Cotroceni și a amenințat că se sinucide. Atunci s-a legat cu trei cabluri electrice tricolore de stâlp și de gât, acuzând tot justiția pentru gestul sau și cerând să stea de vorba cu președintele.

După doar două luni, tot în anul 2011, același bărbat s-a urcat tot pe un stâlp din zona Palatului Cotroceni și a amenințat că se împușcă în cap dacă nu reușește să vorbească cu Traian Băsescu.

 „Nu există drepturile omului în România. Va rog să îmi dați dreptul la moarte” , a scris bărbatul atunci pe un afiș, informează Cancan.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate