Teo a făcut dezvăluirea la “Vulturii de noapte”! Ce pregătire profesională are vedeta? Nimeni nu se aștepta la asta!

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu o experiență vastă în domeniul televiziunii, fiind un trendsetter în ceea ce privește divertismentul de calitate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Invitată în late night show-ul “Vulturii de noapte”, difuzat în această seară, la ora 23:00, la Kanal D, Teo face o mărturisire explozivă.

Unul dintre lucrurile mai puțin cunoscute pe care fanii vedetei îl vor afla în emisiunea prezentată de Giani Kiriță, Victor Slav și Cătălin Cazacu este specializarea lui Teo, după absolvirea liceului. Mai mult, vedeta Kanal D își va arăta “gradele” în fața celor prezenți în platou și îi aliniază, ca la armată.

 “Am absolvit Liceul Nicolae Bălcescu în anul 1986, pe vremea când dinozaurii încă erau în schimbare. Pe diploma mea scrie ”lăcătuș mecanic”. Am făcut armata, am facut PTAP – Pregătirea Tineretului pentru Apărarea Patriei, însă nu am apărat nimic, niciodată. Am făcut armata, termen redus, 9 luni, în comuna Roșu. Sunt sublocotenent în rezervă”, le-a mărturisit Teo Trandafir.

Citeste si: Andreea Antonescu aruncă bomba: „Când m-am despărțit de Traian...”

Citeste si: „Vulturii” Victor Slav si Catalin Cazacu se alatura juriului “Bravo, ai stil!”, in aceasta saptamana! “Vom fi intransigenti”

Citeste si: Iubita lui Victor Slav, declaraţie incredibilă de Ziua Îndrăgostiţilor! Victor s-a "topit" când a citit mesajul! "Cadouri etalate pe social media"

Șirul dezvăluirilor continuă la “Vulturii de noapte”, în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D. Telespectatorii vor putea afla ce pregătire profesională au vedetele invitate în această ediție.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate