Teo a fost greu incercata de viata! A stat aproape patru luni internata la Viena si a fost operata de cinci ori!

Teo Trandafir radia in ziua nuntii cu Constantin Iosef. Vedeta de televiziune era convinsa ca viata i-a acordat o noua sansa de a fi fericita si de a uita toate problemele pe care le-a avut.

Distribuie pe:

fara descriereTeo s-a casatorit chiar de ziua ei, in iunie. Parea inceputul unei noi si frumoase vieti. Povestea ei de dragoste, inceputa pe Facebook, nu a durat prea mult. Mariajul a durat aproximativ sase luni, iar acum fosta colega de emisiune a lui Mircea Badea este din nou singura.

In ianuarie 2011, dupa sase zile de internare la Bucuresti, a fost transportata la Clinica AKH din Viena. Diagnosticul medicilor era de pancreatita acuta. Vedeta a petrecut aproape patru luni in Austria.

 

Teo Trandafir a fost operata de cinci ori, adica a avut doua interventii chirurgicale si trei endoscopice.

In februarie, ea a fost supusa unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita şi a unei infectii abdominale. Pancreasul avea zone necrozate si au fost inlaturate. Medicii i-au efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavitatii abdominale. O luna mai tarziu, Teo a fost din nou operata, pentru a se inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomen.

In luna aprilie a fost externata, dar a revenit la clinica din Viena pentru controale si alte interventii pentru indepartarea eventratiilor. Acestea se produc atunci când slăbirea rezistenţei musculaturii abdominale permite ieşirea structurilor din cavitatea abdominală prin defectul parietal creat şi apare o umflătură sub piele, care poate fi reductibilă sau nu, dureroasă, sensibilă sau fără simptome, scrie Ring.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate