Teo, alaturi de Marioara Murarescu: "Ma pregateam la ce e mai rau... Stiam de la mine"

Problemele de sanatate ale Marioarei Murarescu ii amintesc lui Teo despre momentele prin care a trecut ea atunci cand a fost la un pas de moarte.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereVedeta Kanal D recunoaste ca innebunea in spital macinata de gandul ca nu va mai iesi vie de acolo.

"Mă aşteptam la ce e mai rău. Eram pregătită să văd tuburi, pentru că ştiam de la mine, mă gândeam cum voi vorbi cu Marioara Murărescu dacă e intubată. Dar nu, nimic din toate astea... Lucrurile au fost exagerate foarte mult. O văd luptând, nu plângându-se, aşa cum s-a scris. E o femeie extraordinar de demnă. E foarte drăguţă, foarte dulce şi foarte prezentă, ştie exact tot ce se întâmplă. Are zâmbet şi forţă în privire. La spital are tot ce îi trebuie, şi-a dorit să râdă şi i-am dus nişte discuri. Dacă i-am cerut un sfat, mi l-a dat, dacă mi-a cerut un zâmbet, i l-am oferit. E foarte încântată de fiecare dată când primeşte flori. Vorbim foarte des la telefon, ieri am sunat-o de trei-patru ori", a spus Teo pentru ring.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate