Teo, declaratie socanta despre prietenul ei cel mai bun, Domn' Profesor: "El este cel care m-a sters la c*r!"

Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, a acordat un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz, in care a vorbit si despre cel mai bun prieten al lui Teo, Marian Teodorescu.##VIDEO10724##

Distribuie pe:

fara descriereTatal lui Teo nu are o parere foarte buna nici despre acesta, la fel cum nu are nici despre sotul fiicei sale.

"Marian Teodorescu, fotograf profesionist, asa are eticheta. Mi-a spus sa nu vorbesc pentru ca nu este bine. Atunci mi-a sarit tandara si l-am luat. I-am zis si lui Teo: eu pana nu ii trag astuia o bataie de ii fac c**u rosu ca de maimuta nu ma potolesc. Iar Teo mi-a zis: "Sa nu indraznesti pentru ca el este cel care m-a sters la c*r, cel care m-a ingrijit". Atunci m-am enervat si i-am spus ca eu si mama ei am ingrihit-o", a declarat Ion Uta.

fara descriereDe cand s-a despartit de sotul ei, Teo petrece foarte mult timp in compania prietenului ei de-o viataBatranul nu crede ca Teo va suferi foarte tare si ii transmite lui Constantin Iosef un mesaj: "Atentie la isprava asta! Ai doi copii care te vad. Poate iti vor urma calea, dar daca faci rau, atunci nu va fi bine nici pentru ei."

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate