Teo povesteşte cât a pătimit din cauza lui Cătălin, marea iubire a ei la 16 ani: ”Eu m-am îndrăgostit de el fără speranţă, căci omul, la un moment dat, m-a părăsit, că doar la norocul meu...”

Celebra prezentatoare tv Teo Trandafir a recunoscut la un moment dat, pentru WOWbiz.ro, care a fost marea ei iubire din adolescenţă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Teo Trandafir, celebra prezentatoare de la Kanal D, a povestit cu umor, acum aproape trei ani, cât de mult se îndrăgostise în adolescenţă de Cătălin, cel mai frumos băiat din liceu, ”marea dragoste a tinereţii mele”. 

“Mamei ii placeau tipii inalti si frumusei… Pana m-am indragostit de unul, marea dragoste a tineretii mele, cel mai frumos baiat din liceu, pe care mama l-a placut atat de mult, incat atunci, si aveam 16 ani, mi-a cumparat prima pereche de pantofi "Guban", 375 de lei perechea!!! Fireste, ca sa arat bine la intalniri! Baiatul avea vreo 2,05 metri… Eu m-am indragostit de el fara speranta, caci omul, la un moment dat, m-a parasit, ca doar la norocul meu... Am plans in bratele mamei vreo doi ani de durere ca nu mai sunt cu el! Pe urma, am intrat si la facultate, eu tot dupa Catalin al meu plangeam. Mama chiar intrase la idei. Mi-a si zis…"Mai, gata, am inteles, a fost iubire, dar acum mergi la facultate, cunosti pe altcineva", eu - nimic, ba ii si reprosam…"Tie ti-a trebuit frumosu', ia frumosu', fir-ar al naibii sa fie". Ce mai, amintiri din adolescenta! Acum, barbatul este insurat, are copii, iar eu, normal, am avut o alta viata", a declarat Teo Trandafir in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, în februarie 2016. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate