Teo, premiata de Sorin Oprescu pentru promovarea valorilor romanesti in lume!

Azi, Teo Trandafir a fost premiata de primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, pentru contributia adusa la promovarea valorilor romanesti! Distinctia i-a fost oferita vedetei de la KanalD in cadrul evenimentului de inaugurarea a “Hanului Gabroveni”, noul centru cultural al Capitalei, un monument istoric reabilitat, consolidat si modernizat cu fonduri norvegiene si din bugetul local.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereTeo a fost din nou premiata, insa distinctia a fost ridicata de colegul ei, Sebastian, vedeta aflandu-se in emisie la ora desfasurarii evenimentuluifara descriereVedeta a primit diploma de onoare, pentru promovarea valorilor romanestiTeo este o prezentatoare extrem de indragita si, totodata, apreciata de oamenii de cultura. Tocmai de aceea, edilul sef al Capitalei a tinut in mod expres sa ii inmaneze diploma “Honoris”, in semn de recunostinta pentru implicarea ei in lumea audiovizualului autohton.Din pacate, vedeta nu a putut fi prezenta pentru a-si ridica premiul, intrucat, se afla in emisie, asa ca, si-a trimis un coleg sa o inlocuiasca.

Evenimentul a fost unul de calibru, intrucat la el, alaturi de Sorin Oprescu au fost prezenti oameni de cultura, academicieni, profesori, ambasadori  si  personalitati publice si politice, precum Razvan si Dani, Dida Dragan, Andi Moisescu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Angela Similea sau Constantin Balaceanu Stolnici.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate