Teo s-a despartit de sotul sau, Constantin Iosef, dupa DOAR 198 de zile de mariaj! Vezi cum s-au cunoscut si ce spunea in vara despre "dragostea vietii ei"!

Teo Trandafir a avut un mariaj extrem de scurt. De la nunta sa cu fostul jucator de rugby Constantin Iosef au trecut 198 de zile, iar cei doi s-au si separat!

Distribuie pe:

fara descriere

Vedeta de televiziune Teo Trandafir s-a căsătorit la 2 iunie 2012 - chiar in ziua in care a implinit 44 de ani - cu fostul jucator de rugby, Constantin Iosef, in cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la Buftea.

Teo povestea in vara ca povestea de dragoste dintre ea si barbatul cu care s-a casatorit a inceput pe Facebook si ca si-a dorit de la bun inceput sa aiba o nunta mica, alături de apropiati.

fara descriere

"Este un barbat senzational, care nu a aparut in presa niciodata si pe care nu il intereseaza asta. M-a cerut in casatorie nu dupa multa vreme de cand ne-am cunoscut. A fost o surpriza. Nu mi-e frica de casatorie, dar am emotii", a declarat atunci Teo.

Teo a mai fost maritata in trecut si cu pilotul Alexandru Trandafir.

"Au fost casatoriti, asa e! Teodora era o necunoscuta in perioada aceea. Au divortat la scurta vreme din cauza comportamentului lui. Greu ii ajungeai la nas. Era un ingamfat. A fost la un moment dat in America si si-a cumparat o salopeta pe care a purtat-o aproape jumatate de an ca sa se dea mare ca a fost in SUA", a declarat o sursa din aviatie pentru un cotidian central.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate