Vedete

Teo Trandafir a aflat prin telefon de moartea Ionelei Prodan: "Noi eram mai apropiate si pentru ca semanam fizic. Nu pot accepta moartea ei"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Teo Trandafir a aflat prin telefon de moartea Ionelei Prodan: "Noi eram mai apropiate si pentru ca semanam fizic. Nu pot accepta moartea ei"icon photo
Teo Trandafir a aflat de la reporterii WOWBiz vestea cumplita a mortii Ionelei Prodan.

"Important e  ca nu mai e, asta nu pot accepta si nici digera. Am vazut parca ceva la ultima ei aparitie, dar am crezut ca e doar o dispozitie de moment, cu atat mai mult cu cat nu stiam sa fi suferit de ceva. Nu stiam ca s-a intamplat, am aflat de la dv-stra, va multumesc ca mi-ati spus, dar ma gandesc la familia ei, caruia ii prezint condoleante, ma gandesc la toti oamenii care au urmarit-o.

 

Noi eram mai apropiate si pentru ca semanam fizic cumva. Ma gandesc cum va fi maine fara ea, nu lumea muzicii populare, ci lumea in general. Cred ca va fi trist. Va fi trist o perioada", a spus Teo Trandafir, prin telefon, pentru emisiunea WOWbiz.


 

Colegele de breasla ale Ionele Prodan sunt si ele inmarmurite in fata acestei vesti.

"Nu ma asteptam, nu redeam, ca e asa grav. Foarte mult am lucrat. Va dati seama. Nici nu pot sa vorbesc, Stii cum sunt acum? Ravasita. Sunt incurcata, nici nu imi vine sa cred. Tot speram la o minune. Stiam ca e bolnava, dar nu stiam ca e asa grav. Cred ca am vorbit cu ea cand a aparut slaba la televizor, ea radea ca a slabit, ca si-a schimbat look-ul, avea alta stare de spirit.", a spus Maria Cirneci.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune