Teo Trandafir a jucat pentru prima dată bowling! Uite cum s-a descurcat

Teo Trandafir a ştiut dintotdeuna să fie aproape de fanii săi. Deşi programul său este foarte aglomerat datorită emisiunii zilnice de la Kanal D, prezentatoarea şi-a găsit timp pentru a învăţa ceva nou alături de Diana, una dintre fanele ei.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereWeekendul acesta, pentru prima dată Teo a jucat bowling. Totul s-a petrecut la invitaţia mallului Promenada. Mai întâi, vedeta a postat un concurs pentru cei peste 800 000 de fani ai săi de pe pagina oficială de facebook şi unul a câştigat o experienţă deosebită în mallul din Floreasca. Acţiunea face parte din campania de sărbătorire a primului an de Mall Promenada.

Diana a împărtăşit cu prezentatoarea de la Kanal D o premieră din viaţa sa care i-a rămas în suflet şi a câştigat o întâlnire cu Teo. Povestea este cu atât mai emoţionantă cu cât Diana a răspuns provocării şi şi-a dorit foarte mult să câştige, premiul fiind cadoul său pentru ziua de naştere ce va avea loc spre sfârşitul lunii acesteia. Tot în acest weekend, Teo a intrat în direct cu Bogdan Miu la Radio Promenada după ce au jucat împreună bowling.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate