Vedete

Teo Trandafir a vorbit despre un fost iubit: "Un idiot mi-a zis odată că sunt prea bună pentru el. Am început să râd şi i-am zis: 'Du-te, mă, în p...auza pe care mi-o soliciţi!”

Prezentatoarea Teo Trandafir a povestit la un moment dat, cu mult umor, cum s-a despărţit de un fost iubit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Teo Trandafir a vorbit despre un fost iubit: "Un idiot mi-a zis odată că sunt prea bună pentru el. Am început să râd şi i-am zis: 'Du-te, mă, în p...auza pe care mi-o soliciţi!”icon photo

Îndrăgita prezentatoare tv Teo Trandafir, realizatoarea emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, a povestit la un moment dat ce motiv penibil a invocat un fost iubit atunci când a vrut să se despartă de ea. 

"Un idiot mi-a zis odata ca sunt prea buna pentru el. Exact asa mi-a spus: 'Draga mea, esti prea buna pentru mine'. Am inceput sa rad! I-am zis: 'Du-te, ma, in p...auza pe care mi-o soliciti'", a mărturisit cu umor vedeta de televiziune chiar în emisiunea ei, difuzată de Kanal D. 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune