Teo Trandafir, dezvăluiri dureroase despre atacurile de panică: ”Eram terminată de frică”. Celebra prezentatoare TV a vorbit despre momentele de cumpănă din viața ei

Teo Trandafir, despre momentele grele din viața ei! Prezentatoarea de televiziune a făcut dezvăluiri inedite!

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Teo Trandafir, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, a vorbit despre clipele grele de care a avut parte în viața ei. De la începuturile complicate în carieră până la probleme de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, Teo Trandafir a povestit cu lux de amănunte despre greutățile prin care a reușit să treacă cu brio, într-un final.

Prezentă în podcastul lui Alex Velea și al Antoniei, moderatoarea TV a dat dovadă de multă tărie și de putere, care a ajutat-o să meargă mai departe, să-și continue drumul în viață, mai ales pentru copilul ei.

Citeste si: Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre adopția fiicei sale: "Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată"

Da, dar la mine nu știu cum se manifestă. Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcată, care durează mai mult de trei săptămâni. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc...îți bate inima, totul se învârte.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Ca să –ți dau un exemplu,ce mi s-a întâmplat mie. Am făcut un rahat, am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15: 18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii...urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă. Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum.

M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa”,  a mărturisit Teo Trandafir, într-un podcast.

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Captură YouTube]

Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre fiica ei 

Teo Trandafir recunoaște că s-a confruntat cu diferite probleme în momentul în care a devenit mamă. Totul era atât de diferit de tot ceea ce știa și i-a luat ceva timp să se acomodeze cu ceea ce se întâmplă în viața ei. 

"Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească.

Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă. Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată. Mă trezeam dimineața și era la fel de mică precum în ziua precedentă. Mă uitam la alți copii, pe care îi vedeam mai rar, și aveam senzația că sunt mai mari, de fiecare dată îi vedeam altfel. Și copilul meu creștea, doar că eu, fiind alături de ea zi de zi, nu observam acest lucru", a declarat Teo.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mario Fresh, despre problema de sănătate cu care se confruntă: “Mă simțeam așa..strâns de toate“

Cel mai emoționant interviu oferit de Zanni: "Mi-e frică să nu ajung să mor fără să afle lumea cum sunt cu adevărat". Dorința sa are legătură cu părinții naturali

Zanni, noi detalii despre părinții lui naturali! Ce a spus despre tatăl său: „Când o să fiu mai mare...”

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Toți cei VACCINAȚI cu PFIZER trebuie să știe asta! Dovezile aruncă totul în aer

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies