Teo Trandafir, dezvăluiri surprinzătoare din viața personală: "Nu mai cred în dragoste la prima vedere. Cred în dragostea trecută prin foc și sabie"

Celebra prezentatoare tv a povestit despre detaliile mai puțin cunoscute de public.

Teo Trandafir a fost îndrăgostită la prima vedere
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Teo Trandafir nu este una dintre acele vedete care se expun pentru curioși, ci dimpotrivă, prezentatoarea de la Kanal D este foarte discretă în privința evenimentelor care au loc în viața ei. Recent, într-un interviu acordat Ciao.ro, cunoscuta jurnalistă a dezvăluit detalii mai puțin știute despre relațiile pe care le-a avut și despre lucrurile pe care

și le dorește pentru viitor.

Citeste si: Teo Trandafir, dezvăluiri dureroase despre atacurile de panică: ”Eram terminată de frică”. Celebra prezentatoare TV a vorbit despre momentele de cumpănă din viața ei

Teo Trandafir s-a îndrăgostit la prima vedere

Vedeta Kanal D a mărturisit că a crezut la un moment dat în dragostea la prima vedere și chiar a trăit această experiență de două ori, în etape diferite ale vieții. Teo a cunoscut pentru prima oară acest sentiment când era foarte tânără, îndrăgostindu-se la acea vreme de un bărbat foarte frumos.

Ultima oară când i s-a întâmplat același lucru a fost la o vârstă când deja devenise matură, însă după aceea nu s-a mai lăsat convinsă de genul acesta de iubire: "Prima oară eram foarte tânără și el era un bărbat tânăr și foarte frumos; a doua oară s-a întâmplat la maturitate.

Dar nu mai cred în dragoste la prima vedere. Cred în dragostea trecută prin foc și sabie.", a declarat jurnalista, pentru sursa amintită.

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cât despre posibilitatea ca bărbații din viața ei să fi fost complexați de cultura generală pe care prezentatoarea o are și de modul diferit în care aceasta privește lucrurile, Teo Trandafir a subliniat că nu le-a stat nimic în cale pentru a o ajunge din urmă: "Mă gândesc că nu i-a împiedicat absolut nimic să mă ajungă. Dacă și-ar fi dorit într-adevăr să aibă o cultură generală și un statut, ar fi trebuit să și le clădească până în momentul întâlnirii noastre.

Să ajungi într-un loc și apoi să te miri că ai ajuns acolo, mi se pare lipsă de înțelepciune.", a mai adăugat vedeta de televiziune, pentru aceeași sursă.

Teo Trandafir a vorbit despre bărbații complexați din viața ei
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]

Ce așteptări are Teo Trandafir de la viitor?

Teo Trandafir a dezvăluit că nu există ceva anume care să îi lipsească, pentru că niciodată nu și-a setat așteptări imposibil de atins. Dimpotrivă, jurnalista Kanal D a povestit că întotdeauna a fost realistă și a încercat, de-a lungul carierei, să privească mereu în jos, pentru a clădi lucruri cu ceea ce avea la îndemână: "Aș minți să spun că îmi lipsește ceva sau am eu așteptări prea mici și nu cer de la viață bani mulți, casă la Miami. Eu nu înțeleg lucrurile așa, dimpotrivă, le-am înțeles invers.

Citeste si: Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre adopția fiicei sale: "Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată"

Am înțeles că succesul se clădește privind în jos ca să nu cazi în cap, să vezi treptele. Așteptările ți le clădești pe ce ai în spate, pe ceea ce deții. Oamenii aici greșesc și se dezamăgesc. Își creează niște așteptări imposibil de atins. Mie nu îmi lipsește nimic, pentru că în acest moment lucrez pentru ceva ce se va întâmpla. Toată cariera mea m-am uitat în jos și nu mi-am dat niciodată seama de succesul meu, pentru că nu m-am uitat în sus.", a încheiat Teo, pentru Ciao.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Teo Trandafir nu l-a susținut pe Zanni la Survivor România! Anunțul făcut în direct

Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre iubitul fiicei sale! „Nu i-am dat niciodată...”

Teo Trandafir, mesaje emoționante de la vedete, de ziua ei de naștere! Iată ce i-a transmis Smiley

7 zodii vor avea protecție din partea astrelor în această săptămână

Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies