Teo Trandafir explica de ce s-a operat la stomac. Vedeta tv e furioasa pentru ca...

Teo Trandafir a suferit, in urma cu cateva zile, o interventie chirurgicala la nivelul stomacului. Vedeta tv explica, pe blogul personal, in ce a constat operatia si care sunt urmatorii pasi in privinta starii sale de sanatate.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

"Citesc despre mine in ziare ca sunt in pericol, ca nu trebuia sa ma operez, ca eram inca slabita dupa operatia de acum trei ani. Eram slabita, asa e, doar ca psihic. Numai cei care ma cunosc indeaproape stiu ca am ramas cu urmari fizice evidente si ca lupta e acum aceea de a remedia ce mai e de remediat.

fara descriereTrebuie sa reconstruim muschiul abdomenului, sectionat de prea multe ori pentru a se mai putea reface. Asta ar fi visul meu si al medicului meu, Catalin Copaescu, unul dintre cei mai mari medici din lumea asta, caruia ii stiam numele de multi ani si la care nadajduiam sa ajung, intr-o buna zi. Cred in el. Cred in modestia lui si in rabdarea lui, in bunul simt si in bunatatea care m-a determinat sa ma incred complet in pasii pe care mi-a descris ca trebuie sa-i urmam.

Nu m-am operat ca sa slabesc. Puteam sa traiesc si asa, multumita chiar. Dar daca o scadere semnificativa in greutate ar inlesni refacerea acestui muschi, de ce sa nu incercam? Doar pentru ca iar scriu ziarele ca nu trebuia? Ca sunt opinii si opinii? Am trecut prin prea multe ca sa ma emotionez la parerea oricui, in afara de cea a medicului meu. Am postat pe facebook poze din 23 si 24 decembrie, in care eram in perfecta stare. Am impodobit bradul impreuna cu fiica mea, am ras si am glumit cu tata, la telefon.

Plec intr-o calatorie in strainatate imediat dupa Revelion. Nu sunt in niciun pericol, in afara de cel de-a ma trezi ca sparg ceva prin casa, de nedreptate si de bagat in ce nu le fierbe altora.

Incerc sa ma “repar”, sa fac pentru mine tot ce se poate pentru a fi din nou eu. Analizele mele sunt minunate si se vor pastra asa, gratie acestei interventii laparoscopice, minim invazive, care a salvat vietile atator oameni? Ce sa-mi doresc mai mult, decat sa-mi fac cadou, de Craciun, primul pas pana la a fi din nou un om intreg?", a scris Teo Trandafir pe blogul sau presonal


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate