Vedete

Teo Trandafir, fotografie de colectie! Indragita vedeta, alaturi de fiica, mama si bunica ei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.Teo Trandafir, fotografie de colectie! Indragita vedeta, alaturi de fiica, mama si bunica ei
Teo Trandafir pune mare pret pe familie si persoanele dragi din viata ei. Indragita prezentatoare TV a profitat de vacanta de vara si si-a petrecut timpul in compania celor mai importante femei din viata ei, pe care le respecta enorm: mama si bunica ei.


Bineinteles, nu putea lipsi nici fiica ei Maia, persoana care i-a adus momente importante de fericire in viata ei, in ultimii ani.
"Cea mai importata zi a anului, in familia mea. Patru generaţii de fete, mame şi fiice, ne regasim acasa, la Pitesti. Iubire şi respect... poveste", a scris Teo in dreptul portretului de familie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune