Teo Trandafir, surpriză neașteptată în trafic! De ce a fost oprită de polițiști chiar de ziua ei

Teo Trandafir, oprită de polițiști chiar de ziua ei de naștere.

teo trandafir
Teo Trandafir, oprită de polițiști chiar de ziua ei de naștere [Sursa foto: Captură KANAL D]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Teo Trandafir a împlinit miercuri, 2 iunie, vârsta de 53 de ani. Vedeta Kanal D a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a intrat în platoul emisiunii Teo Show. Teo Trandafir a fost așteptată atât de colegul ei de platou, Bursucu, cât și alți invitați speciali, precum Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Valentin Luca.

Înainte de a ajuns în emisiune, Teo Trandafir a avut parte de foarte multe emoții. Colegii de la Kanal D, în fruncte cu Sergiu Negotiu Piloff, i-au pregătit o farsă vedetei, chiar în trafic. Alexandru, un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere, a fost complicele principal în această farsă. În timp ce se afla pe bancheta din spate a mașinii, Teo Trandafir a avut parte de o surpriză de zile mari.

Citeste si: Teo Trandafir își aniversează ziua de naștere. Îndrăgita prezentatoare împlinește 53 de ani

Polițist: Mai devreme, la intersecție ați fost surprinși de aparatul radar cu o viteză de 75 km/h. Ce înseamnă acest lucru? 580 amenda, 290 în 15 zile și 3 puncte de penalizare. Altă soluție nu avem. Am rugămintea să așteptați în mașină.

teo trandafir
Teo Trandafir, surpriză de ziua ei de naștere [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Aflată pe bancheta din spate a mașinii, Teo Trandafir a fost surprinsă cu un buchet de trandafiri din partea lui Alexandru.

Teo Trandafir: Tocmai sunam să anunț că întârzii. Vă mulțumesc mult de tot. O să te țin minte pentru asta (n.

red. pe Sergiu Negotiu Piloff). Îmi tremură toate alea...

 

Teo Trandafir, declarații despre întâlnirea cu Vadim Tudor

Teo Trandafir a povestit în cadrul podcastului prezentat de Cătălin Măruță despre momentul în care l-a cunoscut pe celebrul Corneliu Vadim Tudor.

„În ultimii ani am avut șansa să fiu cu domnia sa în discuții.

Un om fabulos care m-a lăsat cu o amintirea frumoasă. Citeam Nietzche pe atunci și am avut noroc, pentru că exact când a venit Vadim Tudor s-a întâmplat o defecțiune tehnică și nu puteam să luăm nimic, nici beta, nici nimic, nu mergea MCR-ul. Și stăteam față în față cu Corneliu Vadim Tudor care mă duce către Nietzche.

A fost ca ceva venit din cer! Zic: "Mamă, a intrat la mine pe ogor, pe bătătură!" Și încep să îi vorbesc despre "Calul din Torino", iar el îmi zice...<<"Doamna Teo, nu...este "Calul din Milano">> Eu am insistat că e "Calul din Torino", el mă contrazicea și am tot ținut-o așa. Norocul meu a fost că eu cititsem "Calul din Torino" cu o zi înaine, deci nu avea cum să fie din Milano de ieri și până azi. Și după aia ne-am cerut scuze reciproc, mai ales el mie, și am rămas într-o frumoasă relație”, a declarat Teo Trandafir.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Teo Trandafir, mentorul lui Dorian Popa. Artistul a făcut dezvăluiri despre prezentatoarea TV: ”Are niște replici extraordinare”

Teo Trandafir, întâmplare inedită la prima întâlnire cu Corneliu Vadim Tudor. Mulți ani nu l-a avut niciodată invitat în emisiune: "Ne-am cerut scuze reciproc, mai ales el...

Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru Amna după ce a aflat de ce nu se poate întoarce în România. Prezentatoarea TV este îngrijorată: „O aștept...”

Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies