Teodor Emi, la pământ, după victoria cu Mircea Badea? Sportivul a încercat un sport cu adevărat periculos

Teodor Emi a plecat la munte după ce l-a bătut în ring pe Mircea Badea.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Luptătorul Teodor Emi și-a luat o vacanță după cele 5 secunde de luptă împotriva lui Mircea Badea. El a plecat la Azuga, pe pârtie, unde s-a urcat pe schiuri pentru prima oară după o pauză de doi ani.

Activitatea s-a dovedit ceva mai periculoasă decât lupta cu Mircea Badea, ținând cont că a luat o căzătură ”în fund”, cu toate că a mers ușor

și controlat. Imaginile de pe pârtie au făcut ceva valuri în mediul virtual, în condițiile în care majoritatea prietenilor, sportivi și ei, l-au sfătuit să renunțe la schi pentru că pericolul de accidentare este unul destul de mare.

Cum a ajuns Teodor Emi să se lupte cu Mircea Badea?

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Teodor Emi este un parcticant de arte marțiale care a ajuns celebru după ce a fost provocat la un meci în ring de Mircea Badea. Se întâmpla în urmă cu 4 ani, când prezentatorul s-a arătat deranjat de o gașcă de motocicliști din care făcea parte și Emi și care se manifesta zgomotos în fața sediului Antena 3. Cei doi s-au înfruntat iar victoria a revenit previzibil lui Emi.

Citeste si: Mircea Badea a răbufnit. Declarații halucinante: "Va intra la pușcărie"

Citeste si: Mircea Badea, provocat să urce din nou în ring! Cine a lansat invitația după ce l-a văzut făcut KO în 5 secunde de Tedi Emi

Citeste si: Motociclistul care l-a distrus pe Mircea Badea este unul dintre cei mai slabi luptători din România! Teo Emi a fost pe locul 347 din 424 sportivi de kickboxing!

În urmă cu câteva săptămâni, Emi i-a acordat revanșa lui Mircea Badea, însă lupta s-a încheiat după doar 5 secunde, tot cu victoria sportivului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies