Teologul Valentin Guia, declarații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: “Nea Beni doarme acum, se odihnește puțin”

Teologul Valentin Guia a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu și a îndemnat oamenii să se roage pentru el.

Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Celebrul teolog din Cluj, Valentin Guia, a declarat că starea lui Benone Sinulescu nu este cea mai bună, mărturisind faptul că artistul „ doarme acum, se odihnește puțin .” Teologul a mai spus că totul depinde de voia lui Dumnezeu în ceea ce privește sănătatea lui Benone Sinulescu. Tot el le recomandă fanilor îndrăgitului cântăreț să se roage pentru sănătatea artistului.

Citeste si: Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului: ”În loc să fie dus la urgențe...”

Doresc să vă spun că ceea ce nu este cu putință la oameni este cu putință la Dumnezeu. Nea Beni doarme acum, se odihnește puțin. Noi ne punem nădejdea în Tatăl ceresc. Mâine este sfânta zi de Duminică. Toți cei care v-ați bucurat de melodiile lui, de vocea lui lirică extraordinară care ajungea la suflet, puteți face ceva pentru el! Mâine să ne punem în genunchi după Sfânta Liturghie. Contează foarte mult! Pentru un artist ca nea Beni, o rugăciune de recunoștință contează foarte mult! Rugați-vă pentru el! Dacă Dumnezeu consideră, ni-l va lăsa mult timp de acum încolo să ne bucurăm de el. Doamne, ajută, din tot sufletul, să se facă bine.

” a declarat teologul din Cluj.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Benone Sinulescu, un artist desăvârșit
Benone Sinulescu, un artist desăvârșit[Sursa foto: Facebook]

 

Citeste si: Ce i-a spus Cornelia Catanga, înainte să moară, lui Benone Sinulescu: ”Parcă şi-ar fi prevestit moartea!”

Benone Sinulescu, un artist desăvârșit

Valentin Guia a făcut și câteva confesiuni în ceea ce privește artistul Benone Sinulescu. Nea Beni, așa cum îl alintă prietenii, a fost îndrăgostit de scenă și nu se vedea făcând altceva.

Vreau să vă spun că, atunci când am participat la cel mai recente filmări […], cu nea Beni, am stat foarte mult de vorbă.

Și toată lumea de acolo a spus: Atunci când nea Beni nu va mai putea dansa, pentru el va fi fatal acest lucru. Anul acesta de pandemie, când nu a putut să fie pe scenă, lucrurile pe care le-am presupus atunci... să dea bunul Dumnezeu să nu fie așa și să se facă bine !” a mai spus Valentin Guia.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: ”Soția ia toate deciziile...îl lasă să moară acolo”. Dezvăluiri cutremurătoare

Ce a facut Benone Sinulescu la doar o saptamana de la moartea Stelei Popescu! Desi a fost marcat de decesul actritei, el a petrecut la Roma

Ce au in comun Benone Sinulescu si impresarul Radu Baron

Horoscop Zilnic Miercuri 28 Iulie 2021: Săgetătorii sunt epicentrul unor tranzacţii şi proiecte mari, Berbecii emană foarte multă pozitivitate

Se taie pensiile! Lovitură pentru toată România. Va fi cumplit

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Țigările electronice cu arome, un pericol mortal pentru copii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies