Vedete

Teorie socanta! Serviciile secrete, implicate in moartea Madalinei Manole? Ce spun membrii familiei artistei

La opt ani de la moartea Madalinei Manole, ideea crimei reapare pe tapet, de data aceasta avand un pretext greu de crezut: artista a fost asasinata de persoane apropiate serviciilor secrete.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Teorie socanta! Serviciile secrete, implicate in moartea Madalinei Manole? Ce spun membrii familiei artisteiicon photo


Marian, fratele Madalinei Manole, a prezentat in ultimele zile mai multe mesaje primite de la un barbat din Botosani care sustine ca stie adevarul despre moartea artistei. Povestea pare desprinsa dintr-un film politist si e greu de crezut, insa l-a facut pe Marian Manole sa-si intrebe prietenii ce parere au.


Conform mesajelor primite de Marian Manole, Madalina ar fi fost ucisa pentru ca intrase la mijloc intr-un joc al serviciilor secrete si avea misiunea de a livra unor fosti ofiteri bani proveniti de la un fost iubit, stabilit in strainatate. Pentru a-si acoperi urmele, acestia au ucis-o pe interpreta romanca printr-o lovitura in zona capului, dupa care, inainte ca aceasta sa moara, i-au turnat pe gat o cantitate mare de Furadan.


In sprijinul acestei idei, barbatul din Botosani a postat si un fragment dintr-un interviu in care Dan Dermengiu, fost sef al IML (decedat in 2016), spune ca se poate lua in calcul scenariul unei astfel de morti, insa acesta este destul de putin probabil, pentru ca „trebuie sa ai o memorie diabolica pentru a o aseza exact in aceeasi pozitie” dupa ce ai ridicat corpul pentru a-i administra Furadanul. Filmuletul publicat de botosanean in 2015 a fost republicat pe paginile de socializare a lui Marian Manole si a Mihaelei Brooks (profiler din Canada care a realizat „ancheta paralela” a mortii Madalinei Manole).


Exista insa si un „punct slab” al acestei teorii. Barbatul care a emis-o ofera date foarte exacte, cu nume si fapte, insa nu explica de unde a facut rost de aceste informatii cu iz de conspiratie.

 
Dezvăluiri-bombă! Cornel Galeş a vândut vila cu fix 5 zile înainte ca Ileana Ciuculete să moară! În două săptămâni a cheltuit 34.000 euro iar la 40 de zile de la înmormântare şi-a cumpărat un apartament!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiul Vioricăi Dăncilă e subalternul socrului lui Victor Ponta la Curtea de Conturi! Fostul premier, cel mai mare critic al actualului guvernicon photo

Stiri

Fiul Vioricăi Dăncilă e subalternul socrului lui Victor Ponta la Curtea de Conturi! Fostul premier, cel mai mare critic al actualului guvern

Fiul Vioricăi Dăncilă lucrează la Curtea de Conturi, acolo unde îl are ca superior pe socrul lui Victor Ponta.

Titlu secțiune