Teoriile conspirației! Tot mai mulți români refuză să creadă în existența coronavirusului, iar Raed Arafat a fost amenințat cu moartea

Tot mai mulți români contestă existența coronaviruslui și au recurs chiar la amenințări la adresa oficialului.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere


In articol:

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de un român care crede că virusul nu este altceva decât o armă ocultă prin care se urmărește stârpirea populației.

Citeste si: Gabriela Firea plătește 2,5 milioane euro pentru 45 de parohii. Banii se duc în altare de vară, pardoseli de marmură și sisteme video

În plus, tot mai mulți români care au fost testați și diagnosticți cu virusul COVID, refuză să fie tratați, după cum au declarat chiar medicii.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Ultimă oră! Nelu Tataru a anunțat prelungirea stării de alertă

Raed Arafat, amenințat cu moartea 

"Am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!", sunt cuvintele pe care un cetățean român i le-a adresat secretarului de stat.

fara descriere

Raul Coltor, românul care l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea, este anchetat de polițiști. Omul a strâns în jurul luiu o adevărată comunitate în mediul online, prin care duce o luptă împotriva autorităților. și a tot ceea ce înseamnă măsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus. În trecut, tot el s-a dat drept spion și s-a înființat în fața jurnaliștilor la CSM ca să spună întregii țări că ar avea informaţii despre o presupusă fraudă de 100 miliarde de dolari.

Citeste si: Șanse mici ca școala să se desfășoare în mod normal.Orele exclusiv online, prima variantă a Ministrului Educației

Toți cei care s-au alăturat comunității lui cred că virusul COVID este o minciună.

”De 4 luni de când umblu pe străzi eu nu am luat niciun virus... nicio coroană!Eu nu știu de unde provine boala asta, cine o dă ca să murim așa degeaba, aiurea”. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate