Teribila drama a actorului Constantin Zamfirescu. Lui “Gogoase”, cunoscut publicului dintr-un serial de comedie, i-a murit un copil si are o fetita cu o malformatie! Declaratiile uluitoare ale vedetei | DEZVALUIRI

Este cunoscut publicului larg si este prezent pe micile ecrane de ani buni, insa are o viata brazdata de grele incercari: si-a ingropat un copil si are o fiica nascuta cu o malformatie.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriere

Se spune ca nu exista pe lume o durere mai mare ca aceea de a-ti pierde copilul. Actorul Constantin Zamfirescu, celebrul Gogoase din Trasnitii, a trait o experienta cutremuratoare de acest fel, dupa ce primul sau copil a murit la 20 de zile de la nastere. (Cu ce afectiune se confrunta Constantin Zamfirescu de cand s-a nascut. Artistul se foloseste doar de jumatate de creier!) 

Micuta, a carei evolutie in timpul sarcinii a fost afectata de doua virusuri contactate de mama, a apucat sa fie botezata de catre parintii, inainte de a muri.

 

Cativa ani mai tarziu, “Gogoase” a devenit tata dupa ce sotia i-a nascut un baiat sanatos. Si de aceasta data, sarcina a fost una cu probleme si destul de greu de dus.

Cutremurator este insa faptul ca, cel de-al treilea copil al cuplului, mezina Sara, s-a nascut cu o malformatie.

Este vorba despre un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor si a ganglionilor limfatici din obrazul drept si din buza superioara dreapta. Malformatie se dezvolta la gat si se manifesta prin umflarea gusei sau a limbii, iar in varful crizelor cauzeaza probleme respiratorii si de hranire.

Actorul Constantin Zamfirescu, “Gogoase” din Trasnitii, declaratii despre fetita sa bolnava 

Citeste pe stirilekanald.ro declaratiile cutremuratoare ale lui Cosntantin Zamfirescu si vezi ce sanse de vindecare are fiica sa. 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate